Български > Религия и мистика

Има ли свободна воля?

<< < (29/43) > >>

Nazmi:
  Не говоря само за Ovchar ,а за всички постинги назад Мустафа,иначе  да съгласен съм! ;)

DENİZ:
 Az ne sım sıglasna s kazanoto ot ovçarya :(А тези турци и помаци, които се продадоха, които с горсост казаха, че са българи и с радост си смениха имената те заедно с роднините ти живяха в градовете и си изучиха дечицата. )
Az se rodih porasnah v grad,no nikoga nito moite roditeliinito pık nie tehnite detsa  sme kazvali çe sme bılgari.Naprotiv moite roditeli byaha biti za tova çe ne iskat da si smenyat imenata  a az nezavisimo kak sa me vodili po dokumenti vinagi sım si kazvala istinskoto ime i nikoga ne sım se sramuvala ot tova çe sım pomakinya.İmaşe hora ,koito jiveeha v selata i se prodadoha.A sto se otnasya do obuçenieto:vseki koito iskaşe mojeşe da uçı.

ovchar:
Не говорим за индивидуални случаи, иначе всички цигани не живеят по гетата, има и които достойно живеят в градовете.

Дениз, само да ми кажеш КОЛКО ПРОЦЕНТА ОТ ПОМАЦИТЕ ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА СА ЖИВЯЛИ В ГРАДОВЕТЕ И КОЛКО СА БИЛИ В СЕЛАТА? Искам доказателства с документи. Ако помаците тогава са били наравно с балгарите АЗ СИ ВЗИМАМ ДУМИТЕ НАЗАД. И се извинявам за това. Но ако не е така трябва да ми докажеш твърдението си.

А що се отнася до учението тати , който е взимал 100 лева заплата не можеше да ми плати пътните до града, да не говорим за квартира и ядене.

А дали е имало продажници насело,естествено, че е имало. Иначе как ще видят настроението там?  ;)

Все пак , чакам доказателствата ти!

Всичко най-добро!

DENİZ:
Estestveno çe bolşinstvoto jivyaha vselata.Moite roditeli sa bili internirani i po tozi naçin sa zajivyali v grada.
Sled tova koeto napisa az nyamam nisto protiv,no ot predişnoto ti pisanie az se zasegnah,zastoto vsiçki,koito sme jivyali vgradovete  byahme postaveni pod edin obst znamenatel s hora s koito ne sme imali ine jelaem da imame nisto obsto.
Za dohadite ne znam kakvo da ti kaja.Az jivyah v obstejitie.Zaplatata na ediniyat roditel idvaşe pri men ,a te zatyagayki kolanite sa karali s drugata zaplata.No vseki znae sebesi nali

havallar:

--- Quote from: mustafa_b on April 09, 2009, 14:46 ---Овчарят се оказа много умен човек, дори по-хитър и от Хитър Петър. Лично аз не виждам неуважение в тези постинги.

--- End quote ---
Съгласен,такъв човек не тябва да се трие-това ще е призната победа.Трябва да се спори-това е начина.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version