Български > Религия и мистика
Има ли свободна воля?
dim56:
Иди ся да спиш, чи сабаале ша ставаш рану, нали ша доиш ;D
Nazmi:
Моля,само по темата!!!!!!!
PETER:
Овчар,
що не пробва с яйцето и кокошката? ;)
1. Човек не може да избира родителите си, защото преди да се роди го няма и няма кой да да избира.
2. Човек не може да избира какъв да е, защото преди да се роди го няма и няма кой да да избира.
3. Човек не може да избира кога и къде да се роди, защото преди да се роди го няма и няма кой да да избира.
4. Вече може и все повече ще може. Дано и аз да мога да си го позволя.
5. И това се прави. Дано и аз като реша да го направя.
6. Работя за пари.
Дано ти и овцете да сте доволни. ;)
mirvam,
за кой точно въпрос става дума че то станаха много. :)
Пусни ми моля те оня хадис за АКО-то че ми е любопитно.
ovchar:
Oti predi da se rodish te e niamalo i ne si mojel da izbirash, zatova vmesto teb niakoi drug e izbral tvoia jivot izcialo. Panimaesh? Bilo maika ti, bilo bashta ti, ovcata ti, kravata ti ili na kogoto se poklaniash tam.
Taka che za svoboden izbor moje da govorish na kravaria, ne na ovcharia :o
AAaaaaaa ami stareeneto i to li ne e tvoi izbor be chocum? Ili ti pak ne sashtestvuvash sega i zatova ne mojesh da si kontrolirash tialoto??? ;D
Vij az sia tazi vecher ot bol mliako se zaradvah i pih mnogo, ta sya mi se spi. Ti pishi KAK KATO SEGA NE SASHTESTVUVASH NE MOJESH DA IZBERESH DALI DA STAREESH ILI NE? ::)
Chau vi
mirvam:
--- Quote from: PETER on April 03, 2009, 23:07 ---mirvam,
за кой точно въпрос става дума че то станаха много. :)
Пусни ми моля те оня хадис за АКО-то че ми е любопитно.
--- End quote ---
Хадиса ще ти го разкажа по памет, че не помня къде го четох. Става дума за това, когато ни сполети беда, да не казваме "ако бях направил така и така", защото думата "ако" е от шейтана.
Незнаеш на кой постинг да ми отговориш ли? Ето този http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1568.msg15200.html#msg15200
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version