Български > История
Произход на помаците
husein:
знам едно,че който и да е на власт,хората ще са си зле!а относно произхода всички сме от адем и хава!
havallar:
--- Quote from: husein on April 28, 2009, 21:20 ---знам едно,че който и да е на власт,хората ще са си зле!а относно произхода всички сме от адем и хава!
--- End quote ---
Да ама вече си имаме партия ,която се е пръкнала в някои сметки.
Сидхарта:
знам едно,че който и да е на власт,хората ще са си зле!а относно произхода всички сме от адем и хава!
-Така слагаш точка на въпроса но той съществува, поставен от всеки волно или неволно със своята самоидентификация, ето защо аз предлагам да се върнем на темата и които има или знае за някакъв материал по въпроса нека го побликува за го обсъдим.
mustafa_b:
--- Quote from: PETER on April 28, 2009, 20:25 ---Навремето с алпасанчо имахме тоя спор и го помолих да преброи запазените български църви в турската част на Тракия и запазените джами в България.
Освен това да сметне брой мюсюлмани на една джамия в Турция и брой мюсюлмани на една джамия в България.
Цифрите сами говорят. ;)
--- End quote ---
Макар, че не е по темата, ще взема отношение. Цифрите говорят, но понякога заблуждават. Така например, най-много джамии на глава мюсюлманско население в държавите от ЕС се пада на ...Гърция. Но пък от друга страна Атина е единствената европейска столица, в която няма джамия.
PETER:
Цифрите заблуждават само когато някой заблудава са тях.
Панайот Маджаров
СПИСЪК НА БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛИЩА В ИЗТОЧНА ТРАКИЯ С ИМЕНАТА НА ЦЪРКВИ И ГОДИНА НА ВЪВЕЖДАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ПИСМЕНОСТ И ЦЪРКОВНОСЛАВЯНСКОТО БОГОСЛУЖЕНИЕ
http://www.promacedonia.org/giliev/pm3/pm_4.html
Освен това Гърция строи джамия в центъра на Атина
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2358§ionid=4&id=0001004
Кога обаче ще видим поне една църква в Саудитска Арабия?
Ако пак ме пратиш за джамия във Ватикана то тя ще трябва да е колкото кибрит, за да съответства на размера на голяма църква в Саудитска Арабия. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version