Български > История

21години от клането в Сребреница!- 11.7.1995г.

<< < (24/28) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: bozman on October 26, 2012, 14:42 ---
--- Абе на мен са ми разправяли, че турските резняци спяли нощем с водолазни костюми, а по-бедните с ямурлуци от козя кожа. През деня гледали да не заспят, че било опасно светкавично да не ги обезчестят. Тези които са спяли с анцузи ще да са от най-бедните - вярно ли е кажи като очевидец ?

--- End quote ---

За по-достоверно, попитай баба си какво и е разправяла прабаба и. ;) Знам ти мъката която те гази, но с миналото не се живee. Знам ви защо пищите сега че уж е имало нео-османлии. Не се плашете. Неоосманлии има само във неофашистките кратуни на бившите комуняги които ви дават занимавка докато ви бъркат по джобовете без да ги усетите. :D

neru:
За по-достоверно, попитай баба си какво и е разправяла прабаба и.  Знам ти мъката която те гази, но с миналото не се живee. Знам ви защо пищите сега че уж е имало нео-османлии. Не се плашете. Неоосманлии има само във неофашистките кратуни на бившите комуняги които ви дават занимавка докато ви бъркат по джобовете без да ги усетите.
--------------------------------------------------------------
Османлиите ги остави!
Я вземи да питаш бабата на комшийката ти,за прабаба й!
Така  или иначе, си имаш вземане -даване през плета с нея! :-*

ibrahim65:
Левски, Ботев, присъствието, робството

Ботев пише срещу турското робство и турците. И ги проклина. И робството и турците.
Турско робство, обаче, не е имало. Нито в буквалния, нито в историческия смисъл на думата.
От турското, робство, което въобще не е било робство. Само че през тия петстотин години за въстание и освобождение българите са мислели сравнително рядко. Живели са някак и без подобни помисли. С всекидневие неописано в читанки и летописи. Петстотин години.
Някак необяснимо и дори извратено е желанието на доста хора в България, всъщност на повечето, да настояват, че петстотин години сме роби.

http://www.ivremena.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B8-%D0%BC%D0%BB%D1%8A%D0%BA%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B5

onegavon:

--- Quote from: ibrahim65 on October 26, 2012, 13:43 ---Не АНУЦИ а Анцуци това е българското овициялно облекло за градска и за спорт и за празниците, погледни през прозореца и ще видиш не се прави на отворко.
Анцук в Турция се ползва или за спорт или вид пижама. Аз лично съм чул еснафите в Истамбул как казват ,,Тези с пижамите пак дойдоха,,.

--- End quote ---

Пише се анцуг в мн. число АНЦУЗИ.Не се правя на отворко,ами съм по- образован и по- грамотен от теб.Изумен съм как не ти е неудобно да пишеш след ,като нямаш елементарна писмена култура, че и квалификации правиш на другите.

ibrahim65:
Ето и още една комедия на АНЦУЦИТЕ.

На какъв език е говорил Христос.

http://horos.blog.bg/history/2011/12/27/na-kakyv-ezik-e-govoril-hristos.872920

Наглоста до каде ли може да стигне.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version