Български > История
21години от клането в Сребреница!- 11.7.1995г.
Hat:
Дано никога повече не се случва такова издевателство.Никога.Направи ми впечатление,че вьпреки осьзнатото чудовищно престьпление една голяма част от депутатите в Срьбският парламент от 46 човека по една или друга причина не са гласували т.е. все още има идиоти,които са подрьжници или глухи и неми при такива престьпления и то от висшият ешалон,какво да говорим долу сред обикновените хора,кадето национализмат е по жесток.В този ред на мисли в мен се надига една вьлна на отвращиние и погнуса от една цяла нация допуснала да се случи това безобразие.Това трябва да се помни и сигурен сьм не е лесно да се прости.Аллах рахмет ейлесин на всички загинали мюслмани.
pomak BG:
Аз доколкото разбрах извинили са се, но не са признали геноцида в Сребреница. Май това си е само парлама пред обществото и света. Имат сега намерение да влезат в ЕС, май цялата работа е да замажят очите на хората. При това положение така им се пада и за Косово. Аллах е най-добрия съдник. Тези сърби повече са пакостили и от всички други на Балканите не само към мюсюлманите славяни, но и към братовчедите си българи. Отдаличиха македонците от тях и им внушиха национално самочуствие. Добре че поне ние помаците нямаме проблеми с нашите братя торбеши и горани.
Kaplan:
--- Quote from: pomak BG on March 31, 2010, 12:41 --- Тези сърби повече са пакостили и от всички други на Балканите не само към мюсюлманите славяни, но и към братовчедите си българи. Отдаличиха македонците от тях и им внушиха национално самочуствие. Добре че поне ние помаците нямаме проблеми с нашите братя торбеши и горани.
--- End quote ---
Абсолютно съм съгласен, и подкрепям мнението на- pomak BG! Бих добавил и още нещо. Освен че са навредили на мюсюлманите то подобно и направиха с християни- македонци, които имаха българско самосъзнание. Сърбите също избиха много македонски българи, за това че не се чувстват ''македонци'' а българи!
PETER:
Това за мен е още един пример в който ясно се вижда как религиите разделят хората.
Време е, за да не се случват никога вече подобни зверства и да имаме мир между човеците, днешните религии да се изхвърлят на бунището на историята.
Така както там вече са олимпийските и египетските богове, Тангра, Вишну, и прочие измислици.
Hashashin:
ПЕТЕР, ще те помоля точно в Страстната седмица да не обиждаш религията и да не пращаш когото и да е на бунището. Запази съжденията си за себе си и се съобрази малко със светостта която около 2 милиарда души отдават на тази седмица. Това, че си атеист не ти позволява да обиждаш вярата и то в такъв момент.
P.S. Вишну не е на бунището на историята, а в него вярват все още 1 милиард индуси.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version