Български > История

21години от клането в Сребреница!- 11.7.1995г.

<< < (10/28) > >>

PETER:

--- Quote from: Балканджия on April 01, 2010, 09:12 ---Слушай какво, НЯМАШ право да обиждаш религията, особенно в свят за нея момент.
--- End quote ---

Това го разравяй на жертвите от Сребреница, Холокоста, Конкистата, Кръстоносвите походи, ......, и ... и т.н. и т.н.

или на тоя малоумник.

!!!част от съдържанието изтритo от модератор!!!

muti6:
Peter,за сетен път демонстрираш омразата си към религиите!Какъв е тоя мазохистичен атеизъм който практикуваш?Имам чувството,че болката на другите ти носи удоволствие.Не забравяй ,че отмина времето на вонйстващия атеизъм.Спри се малко и прояви уважение!!
Модераторите вземете мерки!!!!

PETER:
Що бе Мутиш?
За геноцида в мюсюлманското градче Сребреница може да се пише, пък за .......околните християнски села и градчета Братунац, Сикиричи, Коневич Полье, Гдогова, Залажье, Факовичи, Лозница, Ордиче, Бильяча, Црн и Врх, Миличи, Каменица и Кравица не може.

Това твоето двоен стандарт ли е или да?
Що натискаш модераторите да ме цензурират?
Обори ме ако можеш.

muti6:
Петре,подтекста който влагаш,прозира много ясно и от самолет се вижда.Не се прави на гламав.
Никой нормален човек не може и не трябва да изпитва удоволствие от тези кланета(независимо от коя старана са на барикадата).
Не мога да разбера каква е тази твоя филосософия?Или си само за играта?Знай,че със сериозни неща не може да се прави гаргара.

PETER:
Мутиш, аз влагам текст. При това се старая да бъда колкото се може по-изчерпателен и ясен.
Подтекста го влага само четящия текста. Т.е. ти.

Моята философия се казва хуманизъм.
Тя означава че поставям човеците и човечеството в центъра на света.
Не Бог, Отец, син, пророк и прочие измислици.
Тя означава че за да живеят хората в мир и да няма кланета,  хората трябва сами да си определят законите и живота, а не да се водят от разни религии и книжки с приказки.

А щом "Никой нормален човек не може и не трябва да изпитва удоволствие от тези кланета(независимо от коя старана са на барикадата)." то ги осъди ясно и ти, без да се опитваш да прикриваш кланетата на своите.
Това за мен ще е достатъчно.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version