Български > История
21години от клането в Сребреница!- 11.7.1995г.
muti6:
Петер,
Лично аз съм против насилието и войните.. Силно подозрителен съм само към твоя хуманизъм,да знаеш.Много често преминаваш границата.
Защо не приложиш съветите си към себе си?Пак ще се повторя:Най-гадния вид несправедливост е престорената справедливост."
Понякога миналото говори много по-добре за настоящето и нови думи никак не са необходими.Препоръчвам ти да четеш повече от книжките с приказките-развиват фантазията!!! ;D
isuf:
--- Quote from: Балканджия on April 01, 2010, 09:12 ---Слушай какво, НЯМАШ право да обиждаш религията, особенно в свят за нея момент. В къщи или с приятелите си се пени, колкото искаш, но тук нарушаваш правилата и обиждаш хората и то не само християните. Просто християните сме чуствителни през тази свята за нас седмица и не можем да толерираме подобно поведение от твоя страна. Всеки друг път по християнски бих си замълчал и отминал постинга ти, но точно в Страстната седмица нямаш право злобно да плюеш и да публично да злословиш срещу вярата. А СТЪКМИСТИКАТА слабо ме интересува!
Призовавам и другите да се въздържат от обиди както към християнството така и към вярата като цяло през Страстната седмица и предстоящите празници!
Искам да споделя, че категорично осъждам клането в Сребреница и го пречислявам към най-големите престъпления против човечеството. Не мога да разбера, що за звяр трябва да си за избиеш толкова много хора....Плакал съм като гледах филм за клането. Аллах рехмет елейсен на жертвите, а палачите им ще си получат залуженото- горе има съдник и той вижда!
--- End quote ---
Bravo Balkandjiq za hubavite dumi
PETER:
--- Quote from: muti6 on April 03, 2010, 15:32 ---Петер,
Лично аз съм против насилието и войните.. Силно подозрителен съм само към твоя хуманизъм,да знаеш.Много често преминаваш границата.
--- End quote ---
Коя граница съм преминал, Мутиш?
Примерно тази ли?
Мога да ти извадя хиляди такива примери.
Това е което мен ме прави силно подозрителен към твоето миролюбие.
Коментирай ги, ако желаеш.
isa71:
Ислямски духовник обяви терористите за неверници
„Тероризмът във всяко време, при всички условия, е срещу исляма. Убийствата, които терористите извършват, ще ги пратят не в рая, а в ада. Терористите са герои на огнената преизподня”, обяви Кадри, за когото вярата в Аллах е смисъл на живот.
Духовникът без страх посочва директно "Ал Кайда" и сходни групировки като организации, които интерпретират концепцията за джихад за постигане на свои цели, нямащи общо с благото на ислямското общество.
http://www.dnes.bg/world/2010/03/14/isliamski-duhovnik-obiavi-teroristite-za-nevernici.87672
pomak BG:
Петре и плодовете от атеистическия комунизъм ги жънем днес. А пък макар и да беше атеистичен и той беше вид религия. Имаше национални празници и ритуали, култ към мъртвите и пр. Дори в началото се говореше за равенство и братство, за каквото говорят монотеистичните религии по света, но за Отвъдния свят. А да не говорим за геноцида и за нарушаването на малцинствените и религиозни права, които бяха извършени от тези чада на атеистичната пропаганда. С една друма и вас ви видяхме що за хора сте. За да материализирате очите на хората направихте куп предприятия и цехове и по такъв начин да спре негодуването им против малцинствената и религиозна политика. Но тъй като тези цеховете не бяха с искрени намерения, сега станаха свърталища на какво ли не и заприличаха на занемарените джамии през атеистическия комунизъм.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version