Български > Дискусии
Българските турци-преселници в република Турция.
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Edna slaba ocenka za Rasate i ot mene.
;D слаб - 2. ;D
Исянкар:
Отлична оценка (Отличен 6) от мен за Расате. Продължавай в същия дух - ти си злато за форума !
Сидхарта:
Да ТЮРКОАЗ , по отношение тези които си отбелязал в червено си прав че не им е мястото там-смесени са етнически с религиозни групи.
По отношение на Расате, мисля че той не е автора на побликуванот,а просто е споделил намерена информация ,а иначе от това което пише се вижда че е добре подготвен исторически.
Незнам защо му се дава отценка, но от коментарите му досега по малко от отличен не бих му дал.
Исянкар:
ves.K. много съм съгласен с теб. Той е безценен за форума. Трябва да го подкрепяме.
KaraIbrahim:
Този анализ,който е публикуван от Rasаte не е ясен.Не разбрах как например между 25 и 55 милиона се определят като турци?Въпроса важи и за другите етноси-дали те се самоопределят или някой друг ги определя като такива?Това резултати от някакво преброяване ли са или са резултати от генетични изследвания?Началото на статията насочва натам.
Антропологическите замервания не могат да докажат етническа принадлежност.Те могат да покажат расова принадлежност.
И въобще тази статия ми прилича на нещо,обслужващо нечии интереси.В същото време с претенции за научност.
В най-скоро време очаквам да бъдем определяни етнически само според цвета на очите.Например:сини очи-славянин,кафяви-турчин и т. н.
А на Rasate бих поставил оценка единица-за преписване без посочване на източник. ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version