Български > История

ПОМАЦИТЕ И ТОРБЕШИТЕ В МИЗИЯ, ТРАКИЯ И МАКЕДОНИЯ

<< < (5/69) > >>

Subeyi Kurt:
vıprosa koy e dyado ili koy e başta sıvsem ne promenya deystvitelnostta çe sa edno semeystvo. V turskiya ezik se upotrebyava edna duma za tyah TÜRK

abc:
Това не променя историята. Ти ми говориш за граматика. Думите се пишат различно. В англииския пък Турция знаеш дели името си с птица, но това не прави историята и живота на двата субекта сходни.

А за бащата и дядото явно не си ме разбрал.

pomak BG:
Toska kitabima turkce tercemesi icin izin veriyorum. Para icin konushmayaceyiz. Maksad kitabim Turkiyede ve Unanistanda pomaklara yayinlasin.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: abc on May 10, 2009, 01:37 ---Това не променя историята. Ти ми говориш за граматика. Думите се пишат различно. В англииския пък Турция знаеш дели името си с птица, но това не прави историята и живота на двата субекта сходни.

А за бащата и дядото явно не си ме разбрал.

--- End quote ---
Mnogo dobre me razbiraş no ne ti otırva. Grubo presmetnato Turcite sa 150 000 000, ako podostrim kalema stavat 200 000 000. İmat si Turski Kurultay ( i Bulgarite si imaha Kurultay edno vreme) i vsyaka godina se sıbirat i obştuvat bratski. İ Gagauzite idvat razbira se. Ako edin den Bulgarite v BG pojelayat da uçastvat nikoy nyama da go usporva zaştoto si e estestveno.

abc:
Не, ти не ме разбираш. Ще ти пиша бавно - умишлено се слага знак за равенство между турци и тюрки. Така се пренаписва редове от историята, заличава други и в мечтите на авторите на тази стратегия вероятно влиза след финала да е пълно с вярващ, че всъщност Османската империя е била империя на ангелчета и херувимчета.

На тебе не ти отърва, защото умишлено се неглежира отвращението на християните от тази мрачна империя, отричат се кланета, убииства, беззаконие. В Тракия българите включая и децата сами са се ръгали, арменците също.

За късогледите ТУРЦИТЕ СА ЧАСТ ОТ ТЮРКИТЕ. Внукът не може да бъде баща на дядо си.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version