Български > История

ПОМАЦИТЕ И ТОРБЕШИТЕ В МИЗИЯ, ТРАКИЯ И МАКЕДОНИЯ

<< < (60/69) > >>

isa71:
вижте и нещо интересно-родопски властелини на хайтов стр.82

pomak BG:
Иса добре че библиотеката ми е богата. Хайдуците нямат националност и нямат социален статут. Те може да са от средите на оправляващите, но могат да бъдат и от средите на раята. Така е и за съвестните хора.

Dilmana:

--- Quote from: fotakiev on October 08, 2009, 20:52 ---Сам определящ се за Муджахиддин   г-н Хюсеин Мехмед,
Намерихте от някъде Емил Коен за "един ерудиран реферат".
Поне аз никога не съм чувал името Емил Коен ,като изключим небезизвестният вече покоен бизнесмен с това име.

Бъдете така добър да информирате аудиторията кой е Емил Коен и доколко е навътре в материята на съчинениято Ви..
За сравнение Ви давам името на професор Петър Петров,който е наистина ерудит.

--- End quote ---

Привет!
 Г-н Фотакиев, когато не сте чували за някого или за нещо, то надявам се не означава, че е незначително само защото вие не сте чували за него.:) Или ?
Освен това сега има и чичко Google и ако си бяхте направили труда да проверите преди да пишете, щяхте да разберете, че г-н Емил Коен няма нищо, ама нищо общо с убития "бизнесмен" Емил Кюлев, освен че по случайност собствените им имена съвпадат.:)
Ето повечко за Емил Кюлев:
http://www.omda.bg/bulg/news/personal/kyulev.htm
 А г-н Емил Коен е от Български хелзинкски комитет. И е един достоен човек. В случая не вземам отношение по книгата на Хю­сеин Мех­мед, защото не съм я чела, но се намесих, защото  смятам, че подмятания "кой е па тоя" не са аргументи в един спор.
Поздрави!

mechta:
г-нХюсеин, горещи поздрави от Родопите за прекрасните изследвания и фактологии в книгата ви. колкото повече я ползвам толкова се убеждавам, че има истини затулвани с стотици години, за които някои се надяват да ги асимилират като всичко автентично в България. Пишете, имаме желание и лично да установим контакт с вас.

mechta:
Господа чудя ви се на акъла.Тъй нареченият професор П. Петров не беше ли от гвардията на Живков специално подготвени псевдонаучни работници за бързо реагиране? Историята е анализ на факти и събития, а те пък всичко получаваха на готово, защото партията нареждаше предварително за кое събитие как да се пише. Както бе наредено  на супер академика Антон Дончев да напише книгата Време разделно, такива бяха и много от великите творби в кавички и на Хайтов май и той бе произведен в академик от същите сили.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version