Български > История

ПОМАЦИТЕ И ТОРБЕШИТЕ В МИЗИЯ, ТРАКИЯ И МАКЕДОНИЯ

<< < (17/69) > >>

Dilmana:

--- Quote from: fotakiev on May 26, 2009, 16:15 ---И аз съм склонен да смятам че е имало павликяни,богомили(което си е вид християнство макар и ерес) и езичници.Каква е била пропорцията пак е трудно да се каже, но нищо не показва да е имало мюсюлмани.Ако има някое друго семейство от сирия или другаде заселено там не е сериозно да се брои.

--- End quote ---

Дори според националистът Божидар Димитров, директор на Националния исторически музей, още по времето на Борис I е имало мюсюлмани в България. Прочетете неговата книга: "Българите - цивилизатори на славянския свят", изд. Борина, София, 1993, погледнете на стр. 52,54 и 55. Там пише черно на бяло,че в България през 9 век е имало мюсюлмани.

oruch:

--- Quote from: Dilmana on June 05, 2009, 00:57 ---Дори според националистът Божидар Димитров, директор на Националния исторически музей, още по времето на Борис I е имало мюсюлмани в България. Прочетете неговата книга: "Българите - цивилизатори на славянския свят", изд. Борина, София, 1993, погледнете на стр. 52,54 и 55. Там пише черно на бяло,че в България през 9 век е имало мюсюлмани.

--- End quote ---

Евалла бе, ам кога най после ще се разбере, че е имало мюсюлмани преди 10век, стига вече спекулаций, то и на децата стана ясно това.

Metka:

--- Quote from: Dilmana on June 05, 2009, 00:57 ---Дори според националистът Божидар Димитров, директор на Националния исторически музей, още по времето на Борис I е имало мюсюлмани в България. Прочетете неговата книга: "Българите - цивилизатори на славянския свят", изд. Борина, София, 1993, погледнете на стр. 52,54 и 55. Там пише черно на бяло,че в България през 9 век е имало мюсюлмани.

--- End quote ---

Добре дошла Дилмана!
Постът ти за нас е голяма глътка кислород, макар че е много кратък.
Ако Божидар Димитров, националиста твърди това наистина,то представяш ли си тука колко по ултра от него има?
Знаеш ли на какви унизетелни подигравки сме подлагани  когато макар и хипотетично допускаме тази версия?
За някой истината катастрофално е недостижима защото им горчи.
Чувствай се като в собствен дом и още един път добре дошла.

mustafa_b:
Привет и от мен, Дилмана!

За мен е истинска чест твоето присъствие тук. Чета редовно твоите публикации в мрежата, блога и списанието ти. Много добре си спомням и твоето интервю с моята селска Зейнеп Ибрахимова - http://www.svobodata.com/page.php?pid=259&rid=31, (имаше го някъде и тук във форума ни).

Добре дошла и се чувствай като сред приятели ;)

Nazmi:
Има си го Мустафа,и аз като чета ме връща много назад в детството ми.Добре дошла на Дилмана,радвам се. :)  http://www.svobodata.com/page.php?pid=259&rid=31,

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version