Български > Дискусии

"Помашката железница"

<< < (4/12) > >>

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Такъв къртовски труд със строителни,майсторски и зидарски умения, кой друг човек може да има на Балканите, освен Помаците.

Вероятно става въпрос за поговорката два Помака е равно на един багер Komatsu.

Gelina:

--- Quote from: Isyankar on April 21, 2009, 12:31 ---Забравих, че помаците са най - а всички други са втора категория ....

--- End quote ---
Човека посочи ,кой е строил железницата! А ти щом си правиш такива изводи,си е твой проблем!

Isyankar:

--- Quote from: Gelina on April 21, 2009, 13:02 ---Човека посочи ,кой е строил железницата! А ти щом си правиш такива изводи,си е твой проблем!

--- End quote ---

Ти не прочете ли мнението му ? Изводи не правя...просот копирам...ама заради тебе ще го копирам :)

Isyankar:

--- Quote from: Ismet DRAMSKY on April 21, 2009, 11:26 ---Такъв къртовски труд със строителни,майсторски и зидарски умения, кой друг човек може да има на Балканите, освен Помаците.  :o

--- End quote ---

Абе сещам се за няколко, ама айде няма да ги споменавам :) Че Гелина ще ми се разсърди, че помаците не са най ! :) Всъщност, за да остане доволна тя - "Да, прав си, помаците са наистина най ... добре, че бяха те, за да имаме толкова мн жп линии и голяма гъстота на жп инфраструктурата :)

Gelina:

--- Quote from: Isyankar on April 21, 2009, 13:03 ---Абе сещам се за няколко, ама айде няма да ги споменавам :) Че Гелина ще ми се разсърди, че помаците не са най ! :) Всъщност, за да остане доволна тя - "Да, прав си, помаците са наистина най ... добре, че бяха те, за да имаме толкова мн жп линии и голяма гъстота на жп инфраструктурата :)

--- End quote ---

Ами да,най-работливи са! А за иронията ти хич не ми дреме! :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version