Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
sultan selim:
--- Quote from: skoti3 on June 11, 2012, 13:38 ---Добре ма, ходи в Турция никой не те е спрял. Като е така ходи си там и не се връщай. Аз па като бях на нашето "лайноморие" имаше едно хубаво турско семейство, в съседната квартира. Явно идват, явно им е интересно и не са такива задръстеняци и злобари като вас.
--- End quote ---
Лайната си ходят на лайняно море ;D
skoti3:
Научи се пишеш бе неграмотник. Нямам нищо против Турция имам против такива боклуци като вас. Като нямаш елементарно уважение към българите, България и природните дадености- после да не се чудиш ако някой обижда такива заднолизци като теб. Мога да уважавам хора, които ме уважават, но не и такива екземпляри като тук. Ще отида и в Турция това не ми пречи, защото не съм абсолютен злобар като теб. Тук май стигам до извода, че първо сте българоомразци и след това всичко останало.
sultan selim:
--- Quote from: skoti3 on June 11, 2012, 14:30 ---Научи се пишеш бе неграмотник. Нямам нищо против Турция имам против такива боклуци като вас. Като нямаш елементарно уважение към българите, България и природните дадености- после да не се чудиш ако някой обижда такива заднолизци като теб. Мога да уважавам хора, които ме уважават, но не и такива екземпляри като тук. Ще отида и в Турция това не ми пречи, защото не съм абсолютен злобар като теб. Тук май стигам до извода, че първо сте българоомразци и след това всичко останало.
--- End quote ---
неграмотник е бубайко ти къде се е изпикал в майка ти дасе роди такъв миндил злобар си ти и другата шайка педали където постоянно си чешете задниците с турците и помаците
skoti3:
Оу колко си прост. Против турците и помаците нямам нищо против, имам против срещу боклука, с който пиша. Ти не си по различен от онези форуми на АТАКА и ВМРО и тем подобни, обаче си с друг цвят. Та за това ще си останеш прост и то много. Аз съм срещал със всякакви хора, за моя радост обаче не такива злобари и простаци като теб. И така следващия път този селски говор си го говори на село.
sultan selim:
--- Quote from: skoti3 on June 11, 2012, 14:37 ---Оу колко си прост. Против турците и помаците нямам нищо против, имам против срещу боклука, с който пиша. Ти не си по различен от онези форуми на АТАКА и ВМРО и тем подобни, обаче си с друг цвят. Та за това ще си останеш прост и то много. Аз съм срещал със всякакви хора, за моя радост обаче не такива злобари и простаци като теб.
--- End quote ---
Боклука сте вие бугарите злобни и некадърни скотове ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version