Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
skoti3:
--- Quote from: sultan selim on June 11, 2012, 14:43 ---Боклука сте вие бугарите злобни и некадърни скотове ;D
--- End quote ---
Аз докато определях какъв боклук си ти лично ( какъвто си в същност и до доказваш отново/.). Ти пък взе да наричаш така бугарите, що така бе, аз не съм обиждам всички хора за разлика от теб, който няма по голям ксфенофоб и расист от тебе нещастник смотан. Аман от прости хора. Ай сиктир.
onegavon:
Скоти що им се връзваш на тия провокаторчета.Не виждаш ли , че нарочно тедразнят.Нормално е сред мюсюлманите да има такива, които не могат да приемат,че ги управляват друговерци, особенно откакто ДПС загуби власта.
sultan selim:
--- Quote from: skoti3 on June 11, 2012, 20:56 ---
Аз докато определях какъв боклук си ти лично ( какъвто си в същност и до доказваш отново/.). Ти пък взе да наричаш така бугарите, що така бе, аз не съм обиждам всички хора за разлика от теб, който няма по голям ксфенофоб и расист от тебе нещастник смотан. Аман от прости хора. Ай сиктир.
--- End quote ---
брей определяш ;D ти може само дами държиш оная работа в тоалетната докато си паля цигарата за друго не ставаш ;)
skoti3:
--- Quote from: sultan selim on June 12, 2012, 00:26 ---брей определяш ;D ти може само дами държиш оная работа в тоалетната докато си паля цигарата за друго не ставаш ;)
--- End quote ---
Лекувай се бе смотаняк. Обадих се на един познат и то турчин и той също ти се смее колко си смотан само.
onegavon:
Модератори-ЙОК!!!! ???
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version