Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
Subeyi Kurt:
--- Quote from: onegavon on October 14, 2012, 09:10 ---Ти си бил голям шегаджия ;D! Ако бяхте демокрация нямаше да има национално- освободително движение и то въоръжено.Няма случай в историята да сте дали свобода на някой народ само след преговори.Само след ,като сте загубили война,чак тогава отстъпвате.Ех ,този турски инат докъде ли ще ви докара?
Що не оставите хората да се обединят със сънародниците си от Ирак,Иран и Сирия.Да си направят собствена държава и да си живеете добросъседски, както с България.
--- End quote ---
Като сте много ербап, направете допитване до народа в Родопите дали искат да се присъединят към Турция. Кой ги е правил тези граници; нима самият народ или великите сили. Земя спечелена със кръв се дава само срещу кръв. Така е навсякаде по света. Сега зорлем ми се павите на Траки за да не ви изгонат едн ден от изконните им земи. Проследи от къде е дошъл Хан Аспарух Атикесе и на какъв език е говорил.Не ми се прави на балама :D :D :D
Rasate:
--- Quote from: Subeyi Kurt on October 14, 2012, 11:59 ---Като сте много ербап, направете допитване до народа в Родопите дали искат да се присъединят към Турция. Кой ги е правил тези граници; нима самият народ или великите сили. Земя спечелена със кръв се дава само срещу кръв. Така е навсякаде по света. Сега зорлем ми се павите на Траки за да не ви изгонат едн ден от изконните им земи. Проследи от къде е дошъл Хан Аспарух Атикесе и на какъв език е говорил.Не ми се прави на балама :D :D :D
--- End quote ---
Точно- има малко места ,където ще гласуват за присъединяване към Турция-а това са едно две села в Западните Родопи и няколко в Източните.Т.е. казано с две думи в Източните Родопи 50/50 е разположението християни-мюсюлмани,като в по голям процент са българите-има помашки села(в Източните Родопи е най големият процент на мюсюлманите членове на Атака ;D )
В Западните Родопи про-турско настроените села са единици.По голям успех е с Делиормана -там е бастиона на ДПС.
Ето карта от времето на Тройната коалиция:
В кърджалийско ДПС печели поради идващите от Турция автобуси-на един адрес са регистрирани няколко десетки души-достигайки 30-40 души. ;D ;D ;D
От друга страна самите турци от Родопите,Черноморието,Балкана или Делиормана не желаят присъединяване към Турция-ще загубят привилегиите,които им носи българският паспорт.
И за накрая-тези Родопи граничат с Гърция ,а не с Турция ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Поздрави
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Rasate on October 14, 2012, 12:14 ---
В Западните Родопи про-турско настроените села са единици.По голям успех е с Делиормана -там е бастиона на ДПС.
И за накрая-тези Родопи граничат с Гърция ,а не с Турция ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
--- End quote ---
Знам че ти е тежко, но това е положението в Родопите и Делиормана. Южните Родопи са също про-Турски настроени. Децата им учат по Истанбул и Анкара. И там ще направим допитване, няма проблем.Щом като ще се управляваме с директна демокрация, допитването е най-висшата му форма. Тогава ще видите от къде пикае слона :D :D :D :D
botev:
--- Quote from: Subeyi Kurt on October 14, 2012, 13:07 ---Знам че ти е тежко, но това е положението в Родопите и Делиормана. Южните Родопи са също про-Турски настроени.
--- End quote ---
Толкова са про-турско настроени, че са воювали на страната на България от как я има! ;) :D
А да не говорим за про-помашко настроените турци! Османските емисари и английските им обучители са ги подлъгали, че християнските им братя са им враг и някои са се хванали, и после са съжалявали! :-*
onegavon:
--- Quote from: Subeyi Kurt on October 14, 2012, 11:59 ---Като сте много ербап, направете допитване до народа в Родопите дали искат да се присъединят към Турция. Кой ги е правил тези граници; нима самият народ или великите сили. Земя спечелена със кръв се дава само срещу кръв. Така е навсякаде по света. Сега зорлем ми се павите на Траки за да не ви изгонат едн ден от изконните им земи. Проследи от къде е дошъл Хан Аспарух Атикесе и на какъв език е говорил.Не ми се прави на балама :D :D :D
--- End quote ---
Специално за границата между Турция и България последната промяна е от 06,09,1915г. съгласно турско- българската погранична конвенция, когато Турция отстъпва на България територия от 2 588 кв.км с над 160 населени места по западния бряг на Марица.Това е единствения път когато сте върнали територия без кръв.Що се отнася до Аспарух, като български кан естествено ,че е говорил на старобългарски.Ти на какъв мислиш , че е говорил?Има си закон за референдумите правите подписка, събирате 500 000 подписа внасяте я в Народното събрание и се прави референдум.Печелите референдума и се присъединявате към когото си искате.Така устройва ли те ? Няма бунтове ,няма нищо всичко става демократично.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version