Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
onegavon:
Това е добра новина, ако е вярна.Разчитам на турците да дават повече заЦСКА.Те са по-арабии от гъците по отношение на спорта.
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Няма смисъл да се бутат там. Турските телекомуникационни фирми не за първи път изразяват зсвоите намерения. За това по рано се опитваше и Коч Холдинг.
Няма смисъл ще си го дадът на някои " англо индиец" , " англо грък " или нещо подобно както направиха с Кремиковци и другите оферти.
Знаете какво се случи с него след толкова български " патриотизъм ".
Нека да напомня и това че Галатасарай не нае играещият по онова време в Манчестър Юнайтед Бербатов може би именно заради това.
Забелешка: Задаватели си въпроса защо сега Румъния е по добра в сравнение с България ?
Нищо чудно в скоро време Македония и Сърбия да я изпреварат.
Rasate:
--- Quote from: Subeyi Kurt on November 21, 2012, 10:39 ---Kakvo doprinese Evropa za bwlgarite???? Koyto znae da otgovori
България изнася социалните си проблеми в чужбина
"Около 3000 българи живеят в квартал Некарщат в Манхайм. Немски не говорят, не знаят и почти нищо за страната, в която са пристигнали.
.........Много от тях изкарват по този начин прехраната на цели семейства. Евтин секс, прехрана, жилища, фирмени удостоверения - всичко се организира на място.
На официалния пазар за наемане на жилища, българите нямат никакви шансове. От това се възползват безскрупулни наемодатели. Те дават стаи под наем за 300 до 700 евро месечно, без да сключват договор. Преди три години социалната работничка помагала на пет български семейства, сега броят им е вече 140.
Един баща разказва, че запушвал с памук ушите на детето си вечер, за да не влизат хлебарките там докато спи. Но българските мигранти се примиряват с всичко - заради децата си, за да имат те бъдеще, се казва още в репортажа на Дойчландфунк.
Komentar: 08:35 | 19.11.2012
Сигнализирай за нередностГермания е на далавера от гръцката икономическа криза 60 милиарда евро!!!???
Съвременните войни са безкръвни–разрушени икономики, психясали народи, огромни печалби за по–силните комбинатори.
Да видим до кога ще продължава така!?
http://www.mediapool.bg/българия-изнася-социалните-си-проблеми-в-чужбина-news199672.html
--- End quote ---
Искаш да кажеш около 3000 цигани.
Така циганите развалиха имиджа на българите в Холандия.през 90 година те бяха така наречените социални туристи-отиваха в Германия или Холандия и увисваха на социални помощи.
Българите в Германия,Холандия,Великобритания не живеят на едно място-те са разпръснати.Има български къщи-т.е. две семейства живеят в една къща сред германци или англичани.
Българите избягват да живеят край цигани(така наричат пакистанци,индийци,арабите и самите наши или румънски цигани)
Основно се настаняват край немци,обичат да бъдат и край руснаци.
Живеех преди доста време 4 години във Великобритания и две години в Германия.Бил съм на гости на приятели в Холандия и Дания.Имам позната завършила Inholland University в Холандия.
На външен вид е руса и синеока тракийка.Записа 1994 година-та тя ми разказа следната история-Перифразирам:
" Първият ден всички студенти се представяхме от къде сме-като стигна моят ред аз им казах-от България.Всички ме изгледаха -и попитаха Унгария.Аз повторих от България-няколко човека ми казаха,че не може да съм българка,поради това ,че те са виждали българи-а те били мургави,подобно на индийци. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Сега обяснявай на холандците ,че това не са българи,а друг етнос- цигани.
Поздрави.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Rasate on November 22, 2012, 21:25 ---Аз повторих от България-няколко човека ми казаха,че не може да съм българка,поради това ,че те са виждали българи-а те били мургави,подобно на индийци. ;D[/color] ;D ;D ;D ;D ;D ;D
--- End quote ---
Много точна и правилна констатация и то на няколко човека. Браво на холандците!!! Четат хората. Българите наистина са индоевропейци както и циганите и индийците. Българите са чистокръвни арийци, т.е. Иранци с Бантутски примеси, само че между тях има немалко татаромонголци които управлявали България по времето на Чака Ногай 1299 г.
Родопчанин:
Subeyi Kurt : Сега сме заети със Сирия. После ще ви ги обясним тези неща защото виждам че пак кръшкате от демокрацията. Този път ще ви го набием в главите ви за да станете истински европейци во век и веков.
Типичен "европеец от Анадола" , краен националист и пропагандатор ! Иска му се и на него да коли и беси като джалатин !!! И плаши и гълчи :D за демокрация , а си пребиха жените на протест за светска държава преди години , а и армията колко пъти ли ще се намесва да сваля ислямисти ! Май трябва още веднъж ! Симпатяги те ще учат на демокрация ;D ;D ;D ;D ;D ;D Пълен СМЯХ .... ;D ;D ;D ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version