Български > Bестник

Турция по пътя към членство в ЕС

<< < (26/283) > >>

Isyankar:

--- Quote from: Metka on May 12, 2009, 17:24 ---Isyankar европеец не значи туркомразец.
В момента в Брюксел за кметските избори има над десет кандидата от турски пройзход.
Цял Брюксел е облепен с техни реклами.Тези милони турци тука наистина са на километри от нас - хилядите българи които сме забегнали на запад.
Срам е че няма  кандидат българин дори за съветник.
Ама я вземи да дойдеш, аз ще ти направя добър PR, ще те кандидатираме и ще мобилизирам много избиратели за тебе дори и турци...
Щото виждам европейщината в тебе която не можеш дори да контролираш.

--- End quote ---

Аз като европеец, гражданин на ЕС, нежелаейки Монголия да стане член на ЕС не значи, че съм моногломразец, нали ?

Не случайно ЕС ще има специално привилегировано отношение с Турция, както искат Германия и Франция...Не случайно има толкова много турци по Европа (сигурно, защото в Турция е прекрасно и търсят щастието си на запад) ... Просто за нас европейците, Р Турция е най-европейската азиатска страна ... След това се нареждат Северноафриканските републики...Не случайно непрекъснато се говори за Средиземноморския съюз .... Но в крайна сметка в ЕС няма място за народи като кюрдския, които са по-големи като численост от доста от европейските държави, а културата им е толкова европейска, че няма и накъде... :)

Metka:
Твойто е политика приятелию!
Политика без грам градивност!
Какво?
Ти казваш че запада прави мило очи на турците та ги приема в пазвата си?
хаха, ами знаеш ли колко процента от западната икономика се управлява от фирми чиито собственици са турци?
И то родени тука на запад?Натурални холандски, белгииски,германски граждани.
Хайде кажи, ама ти нали беше професионален статистик?
Аз те чакам да ми кажеш, щото ся ша стана да лепя плочки  в една баня на един негар от държавата Того ;D

Isyankar:

--- Quote from: Metka on May 12, 2009, 17:35 ---Твойто е политика приятелию!
Политика без грам градивност!
Какво?

--- End quote ---

Политиката е доста тайнствена и неразбираема наука....Какво е било градивното в моята, която твърдиш - ще разбереш след време, приятелЮ....:)

А иначе в Западна Европа има шефове от почти всяка африканска държава...това не значи, че трябва всички да ги приемем в ЕС, щото имало кадърни сред тях да станели шефове...

Комплексите не ги обичаме в ЕС...никак...

PNK2003:
Смея да твърдя, че вече привеждате спора към оценка на индивидуалните личностни качества (или недостатъци).  Тук не става въпрос дали има или няма достойни турски граждани, естествено, че има такива.  Въпросът е държавата Турция като цяло отговаря ли на критериите за членство в ЕС, при положение, че желае това членство. 

Metka:

--- Quote from: Isyankar on May 12, 2009, 17:50 ---Политиката е доста тайнствена и неразбираема наука....Какво е било градивното в моята, която твърдиш - ще разбереш след време, приятелЮ....:)

А иначе в Западна Европа има шефове от почти всяка африканска държава...това не значи, че трябва всички да ги приемем в ЕС, щото имало кадърни сред тях да станели шефове...

Комплексите не ги обичаме в ЕС...никак...

--- End quote ---
Ама някой да те кара зорлен да приемаме цяла Африка? ;D
- Божеее, само ний сме си достатачни!
Както казва днес Стойчков - Съсипахме Османската империя, съсипахме Германия в двете световни войни, съсипахме Русия, ся остана Европа!
Така че ако тва стане, значи ще имаме серозни проблеми с европейската ни идентичност!
Моли се да не става това зло..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version