Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
Gelina:
--- Quote from: abc on May 13, 2009, 13:45 ---Не мога. Турския не е от популярните езици.
Великобритания е световен лидер не от днес или вчера. За добро или не... Защо е имало търкания при приобщаването на Великобритания и защо е друг въпрос, но да сравняваш Великобритания и Франция с Турция е ... смешно.
Извинявай.
--- End quote ---
абц, незнам за в другите страни,които посочваш как е,защото не съм била, но Турция е мнооого по напреднала от България! :) Надявам се да ги догоним де! ;)
Isyankar:
--- Quote from: Gelina on May 13, 2009, 14:05 ---абц, незнам за l другите страни,които посочваш как е,защото не съм била, но Турция е мнооого по напреднала от България! :) Надявам се да ги догоним де! ;)
--- End quote ---
Нали знаеш, че Турция не е Истанбул или Анталия ... Голяма част от турските села живеят още в Средновековието...Нали беше казала, че не си усетила ти лично Европа - е в Турция десетки милиони не са усетили пък, че е настъпил 20ти век ... :)
Тъй, че не сравнявай Рибново с Истанбул ... В Турция може да има 10-20%, които живеят с по-висок стандарт от този във Варна да речем....но има десетки милиони, които буквално живеят в Средновековието...
Gelina:
--- Quote from: Isyankar on May 13, 2009, 14:07 ---Нали знаеш, че Турция не е Истанбул или Анталия ... Голяма част от турските села живеят още в Средновековието...Нали беше казала, че не си усетила ти лично Европа - е в Турция десетки милиони не са усетили пък, че е настъпил 20ти век ... :)
--- End quote ---
Ти беше ли да ги видиш? А по всички ли села в България си обиколил?
Isyankar:
--- Quote from: Gelina on May 13, 2009, 14:08 ---Ти беше ли да ги видиш? А по всички ли села в България си обиколил?
--- End quote ---
От Кюрдски Анадол се връщам ... :) В България съм обиколил около 1500 села ...
abc:
Турция не е Истамбул или Анталия е казал Исанкяр. Аз пък се чудя отде пък чак такива адвокати на Турция? Не, че нещо лошо, ама ми се струва, че по на сърце лежи Турция от родния край и с удоволствие на тепсия ще и го поднесат.
Като се е отворила пък вълнуващата тема за Турция в ЕU да спомена Борат, който наляво и надясно обязняваше каква велика страна е Казахстан и как са първи в производството на алуминии ... май. Чак комично.
Турция трудно си я представям в Европа. Статегически съюзники други дърабъризми да, но пълноправен член надали.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version