Български > Bестник

Турция по пътя към членство в ЕС

<< < (30/283) > >>

Gelina:

--- Quote from: abc on May 13, 2009, 14:15 ---Турция не е Истамбул или Анталия е казал Исанкяр. Аз пък се чудя отде пък чак такива адвокати на Турция? Не, че нещо лошо, ама ми се струва, че по на сърце лежи Турция от родния край и с удоволствие на тепсия ще и го поднесат.

Като се е отворила пък вълнуващата тема за Турция в ЕU да спомена Борат, който наляво и надясно обязняваше каква велика страна е Казахстан и как са първи в производството на алуминии ... май. Чак комично.

Турция трудно си я представям в Европа. Статегически съюзники други дърабъризми да, но пълноправен член надали.

--- End quote ---

Що пък адвокати,вие не я харесвата,аз пък я харесвам,какъв е проблема! Някъде да съм споменала ,че не обичам България! Брей,колко активни сте само и как се подкрепяте! Браво!

Subeyi Kurt:

--- Quote from: abc on May 13, 2009, 13:45 ---Не мога. Турския не е от популярните езици.

Великобритания е световен лидер не от днес или вчера. За добро или не... Защо е имало търкания при приобщаването на Великобритания и защо е друг въпрос, но да сравняваш Великобритания и Франция с Турция е ... смешно.

Извинявай.

--- End quote ---
Smeşno e çe ne razbiraş kak se upravlyava ES vıpreki çe ti pişa na bulgarski. Ako TR vleze v ES şte imat poçti ednakvi prava poradi goleminata na naselenieto, anladın mı şimdi bre balkançe.

abc:
subigi kurt, пожелавам успех на добрите да победят лошите.

Isyankar:

--- Quote from: subigi kurt on May 13, 2009, 14:32 ---Smeşno e çe ne razbiraş kak se upravlyava ES vıpreki çe ti pişa na bulgarski. Ako TR vleze v ES şte imat poçti ednakvi prava poradi goleminata na naselenieto, anladın mı şimdi bre balkançe.

--- End quote ---

В ЕС еднакви права има най-малката и най-голямата страна. Утре например България казва НЕ на Турция в ЕС, а Гърция НЕ на БЮРМ и ходи ми обяснявай кой бил малък и кой голям ... :)

Една Ирландия с 4 млн извива ръцете на целия ЕС от 2 години.....Полша до оня ден изндуваше почти Европейската комисия...

Разбери, че в Европа нямаме политическото мислене на държавниците, а може би и различните народи в Турция - големината, та големината...Такова мислене спрямо размерите и големината може да имат само комплексирани хора ... В ЕС големината не е от такова значение .... Думата на най-малката страна е равна на най-голямата и последния пример с Ирландия го доказва....Да не говорим пък за ветото на Гърция за НАТО ...

Абе стига с тия големини.....Никой не се впечатлява от големини в ЕС ... Ние сме европейци, братя и се уважаваме еднакво независимо на кой колко му е голяма страната и мнението на всяка страна е еднакво ценно ... Много по-често малките страни се инатят и спъват работата на ЕС ...

Ей, аман, размери та размери ... Качество малко - стига с това количество !

Тоска:
Във форума, както изтривах постинги съдържащи омраза към българско, така ще изтривам и текстове съдиржащи омраза към турското. Отнасяите се както подобава. Никоя нация не може да е над другите. Не отговаряите на написаното от мене, просто го разберете и деистваите както се изизква.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version