Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
Isyankar:
Турция е велика, прекрасна, богата, несравнима - не и трябва ЕС. Правилно са се ориентирали гражданите й.
Nazmi:
Швеция подкрепя Турция за ЕС Шведският премиер Фредрик Рейнфелд днес изрази подкрепата си за членството на Турция в ЕС, предаде Асошиейтед прес.
Рейнфелд, който е на посещение в Турция, се срещна с турския си колега Реджеп Тайип Ердоган и се планира да се срещне с президента Абдуллах Гюл.
Швеция поема ротационното председателство на ЕС през втората половина на годината.
От http://world.actualno.com/news_234843.html
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Isyankar on April 22, 2009, 00:29 ---Турция е велика, прекрасна, богата, несравнима - не и трябва ЕС. Правилно са се ориентирали гражданите й.
--- End quote ---
Ee, ştom si geograf tryabva da ti vyarvame, malko kısniçko zagrya no vajnoto e çe uspya
Isyankar:
Оо...Аз съм се родил загрял. :) Не знам защо не загравят турските политици дето само ги изнудват лошите европейци с някакви абсурдни искания свързани с кюрдите и Сев. Кипър. Турция над всичко ! Една велика, прекрасна, богата и несравнима страна не и трябва някакъв си ЕС, за да я изнудва вече 50 години. ЕС има векове да измине, за да достигне Турция и пак няма да успее...Защо изобщо са тръгнали турските политици срещу мнението на народа си и водят преговори (които са си направо изнудване за мене) ... Никакъв ЕС ! Турция е полюс на световната политическа и икономическа система ! Изумителна във всяко едно отношение...
Дали пък не трябва ЕС да води преговори да се присъединява към Турция ?
mustafa_b:
Съветвам те малко да свалиш оборотите, защото ако не желаеш други да хулят твоята Родина, не би трябвало и ти да го правиш по отношение на друга държава /а само в едно изречение споменаваш две такива/!
ПС- Сега видях, че си редактирал постинга си като си премахнал "великата държава" от другия полюс - Македония.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version