Български > Bестник

Турция по пътя към членство в ЕС

<< < (45/283) > >>

gece yolcusu:
Исиян,
ти само предполагаш какво има в тези тирове, и говориш на изуст.Не е зле да си направиш една екскурзийка до Турция за да видиш къде и какво се товари.Ако не знаеш къде ще ти помогна.Ще ти покажа колко много КАРГО има за България и колко стока тръгва.Ще ти покажа и хотели, пред който няма ден да няма по 5 -6 луксозни коли на търговци от БГ.Айде стига сте се засягали и погледнете истината в очите.Все ви се струва, че някой ви подценява.

Isyankar:
Не знам кой е подценен, ама знам кой е надценен...:)

Пак те питам - защо и колко от тия тирове са пълни с нелегални емигранти от Турция и колко рецепрично европейци емигрират за Турция ? Що ми обясняваш колко розово е нещо, което е по-скоро сиво-синкаво, отколкото розово.

Shumarov:

--- Quote from: Isyankar on January 09, 2010, 22:12 --- Това, което някои комунистически лидери не успяха да направят с будните източноевропейци (да им промият мозъка, че са най-велики и винаги другите са лоши и пр.), май някой го е направил много успешно на югоизток от нас.

Ашколсум.

И все пак чакам отговор от къде на къде са емигрантите на Капъкуле ...

--- End quote ---

Е, все пак са постигнали някакъв успех! Това може да се види от постингите ти, Исянкаре!
Пишеш с авторитета едва ли не на Главния преговарящ на Евросъюза!Публикуваш "новина" за стачка на митничарите в Капъкуле от 27.09.2009.Защо ли аджеба стачкуват тези митничари?Защо ли тези необичани и нежелани в лично твоя Евросъюз митничари, не се поучат от българските си колеги и започнат да вземат подкупи, както повелява древната българска митничарска традиция, ами стачкуват!? Трябва да е от липса на цивилизованост!!!

А за емигрантите на Капъкуле......не злобей-никой не си зарязва родината от кеф!

gece yolcusu:
Ставаш смешен - емигранти в тирове.Ти знаеш ли как и къде се запечатва и отпечатва тир?.И не ми извъртай въпроса - свидетел съм на това което Турция изнася за България..... огромно е като количество - като се започне от цимент, мине се през обзавеждане после текстил та се стигне до домати. ;D

Isyankar:
Кажи ми ти за износа на емигранти - остави цимента. Ако ще и софтуер да изнася - по е важно защо и колко емигранти изнася и колко е обратната бройка от Европа към нея. Това е най-важното ... Кел файда от тоя износ като всеки 2ри турчин мечтае да емигрира при "изостаналия ЕС дето нищо не изнася, а само внася горкия от Турция, а Америка от Китай - намерили си будали да им работят за жълти стотинки и да им шият панталоните и да им копат доматите, ама тва е друга тема". Защо визите няма да паднат следващите 100 години за Турция, щото опасността от емигрантска вълна от милиони е огромна...Що искат да бягат от розовия свят дето описвате тия хора ... брех...Що не шведите и немците в Турция, ами...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version