Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
Shumarov:
--- Quote from: Isyankar on January 09, 2010, 22:38 ---Кажи ми ти за износа на емигранти - остави цимента. Ако ще и софтуер да изнася - по е важно защо и колко емигранти изнася и колко е обратната бройка от Европа към нея. Това е най-важното ...
--- End quote ---
На гол тумбак - чифте пищови! Като преброиш колко Димитровградчани има само в Испания и колко испанци в Димитровград-публикувай бройката тука! И като намериш снимки от нета на европейци, които чакат кротко на опашка пред българското посолство в Лондон, Мадрид, или Париж да кандидатстват за емиграция в България-пак ги публикувай тука!
Не се радвай толкова, че Туция има пречки за влизане в Евросъюза! И не се фукай толкова от членството на България в него-нали знаеш, че магарето го викат на сватба само за сватбения ден - за медения месец си е младоженеца! Не се напъвай да ходиш на медения месец!
gece yolcusu:
Исянкар - емигранти е имало има и ще има, нормално явление.Ако не бяха те да направят връзките с Европа, Турция нямаше да има този напредък сега.Тъй че няма лошо в това.В Германия живеят милиони турци, и са не по зле устроени от местните, а Турция може само да спечели от това - има даже и в парламента от тях.Но не знам теб кво те бърка това.
Нима българите не избягаха също по Европата - само че дали мислят и те за родината си като турците. ;)
Isyankar:
Шумаров, ти адвокат на Турция или на Испания си ? За България знаем, че си анти - няма нужда. В момента говорим колко хора емигрират от Турция в Европа и колко от Европа в Турция. Какво ми говориш за димитровградчани - не може да ме убедиш колко е добре Турция с това колко е зле България. Двете неща нямат нищо общо.
България е в ЕС и не и е нужно да брои опашки по посолства. Друга страна тропа на портите на ЕС и трябва нейните опашки да броим. На теб, ако ти е много зле в ЕС - хвърляй паспорта и отивай в Турция да бачкаш. Що не отиде там като е толкова розово и тировете пълни вървят ?? А ?
Isyankar:
--- Quote from: gece yolcusu on January 09, 2010, 23:09 ---Исянкар - емигранти е имало има и ще има, нормално явление.Ако не бяха те да направят връзките с Европа, Турция нямаше да има този напредък сега.Тъй че няма лошо в това.В Германия живеят милиони турци, и са не по зле устроени от местните, а Турция може само да спечели от това - има даже и в парламента от тях.Но не знам теб кво те бърка това.
Нима българите не избягаха също по Европата - само че дали мислят и те за родината си като турците. ;)
--- End quote ---
Бърка ме мен и цяла Европа, щото 3 поколения турски емигранти в Германия едвам сричат немски и по-скоро са дезинтегрирани, отколкото обратното. Точно затова визите няма да паднат в следващите 50 години за Турция, а за членство е немислимо.
Shumarov:
--- Quote from: Isyankar on January 09, 2010, 23:09 ---Шумаров, ти адвокат на Турция или на Испания си ? За България знаем, че си анти - няма нужда.
--- End quote ---
А ти главен обвинител срещу Турция ли се явяваш? Аз не съм нито анти България, нито анти Турция! Против съм такова чифтепищовско държание, като твоето!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version