Български > Bестник

Турция по пътя към членство в ЕС

<< < (60/283) > >>

Hat:
Самоиронията не е плюене,напротив това е начин и то много мек да ни се покажат собствените ни грешки от тези ,които ги виждат и ако ги проумем т.е. че наистина са грешки а не нещо нормално,както явно си мислим да сьумеем да ги отстраним и по бьрзо да заприличаме на цивилизована дьржава.Ние помаците сьщо сме жители на тази страна инищо не би трябвало да ни пречи, ако виждаме грешки,които другите не виждат наш морален дьлг е да ги посочим.Безспорен е факта,че много от тези идиотщини ги няма в Турция и в много отношения те вече са отдавна в Европа.

abc:
Разбира се, че не трябва да се правим на непричьом, само защото става въпрос за нашия двор. Даже е глупаво, а човек трябва да е сляп за да не вижда. Поведението на Метка в случая обаче е сходно с оная досада при децата, която се появява при ежедневното натякване от близките им "Виж Гошко и вземи пример от него!", "Защо Мимето може, а ти все не си разбрал!", "Нищо не правиш като Драганчо! Трябва да се учиши от него!", а детето се старае :)

Метка обаче обича да менторства и сега разбирам, че ролята му е по мярка :D

В Турция ако тези идиотщини ги няма има други. В Испания също, в Дания има трети, а в щатите четвърти. Да не се захласваме толкова по чуждото.

Rahmie:
За критиката спор наяма, но защо ли не се обръщаме към всички  еднакво, това ме боли най.
Нали някаде някои все казваше че щом е Бг все е "акано"... да та такаива ми ти работи. Мога също да дам лични примери  за тези 2 страни, да ги критикувам с добронамерена цел, но при критиката към едната всеки се обижда, приема лично и те изкарва какъв ли не... Та това ми беше целта, но май пак не успях, ех да му се не види, се проблеми с изказванията, ама нейсе... :D

Metka:

--- Quote from: abc on January 21, 2010, 08:50 ---Глобален модераторе, манипулираш постовете!

--- End quote ---

Аз ти изтрих снощи повърнята срещу мене.
Мисля че един БАН ще ти се отрази добре.

abc:

--- Quote from: Metka on January 21, 2010, 09:42 ---Аз ти изтрих снощи повърнята срещу мене.
Мисля че един БАН ще ти се отрази добре.

--- End quote ---

Чест ти прави на отношението. Все пак ти е дадено криво да седиш, право да съдиш и да си мериш приказките. Повърнята няма да коментирам. Всеки си се знае. А по кой член на правилата ще ме банираш или все ще измислиш за какво Всеки от камбанарията си.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version