Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
Исянкар:
А после някои ми спорят, че народа ми не бил наследник на Османската империя ...
И българка сред ищците към Османската империя
60-годишната Искра е пряка наследничка на султан Абдулхамид ІІ. Тя е родена през 1949 г. в София като единствено дете на принца на Турция Алаедин Кадир Ефенди. Майка й е българката Лидия Димитрова. "Бащата на жена ми е син на един от претедентите за престола - принц Мехмед Абдулкадир ефенди. Той е вторият от 7-те сина на прочутия султан Абдулхамид ІІ", обясни тогава Йоахим Шланг.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=520486
isa71:
--- Quote from: Исянкар on June 22, 2010, 00:46 ---А после някои ми спорят, че народа ми не бил наследник на Османската империя ...
И българка сред ищците към Османската империя
60-годишната Искра е пряка наследничка на султан Абдулхамид ІІ. Тя е родена през 1949 г. в София като единствено дете на принца на Турция Алаедин Кадир Ефенди. Майка й е българката Лидия Димитрова. "Бащата на жена ми е син на един от претедентите за престола - принц Мехмед Абдулкадир ефенди. Той е вторият от 7-те сина на прочутия султан Абдулхамид ІІ", обясни тогава Йоахим Шланг.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=520486
--- End quote ---
Исанкяре ...ти нещо , с произхода ???????
да не се окажеш богат наследник.
краи на лекциите,тогава ;D ;D ;D
Исянкар:
Ти остави парите, ама както сме тръгнали да възкресяваме империята - току виж някой българин седне на султанския престол ;)
tersid:
--- Quote from: Исянкар on June 22, 2010, 18:56 ---Ти остави парите, ама както сме тръгнали да възкресяваме империята - току виж някой българин седне на султанския престол ;)
--- End quote ---
Предизвестен край.Все пак ще е любопитно да видим как бивш колибарин или селяк ще управлява нещо което е отредено за порфироген .
Hashashin:
--- Quote from: tersid on June 22, 2010, 20:27 ---Предизвестен край.Все пак ще е любопитно да видим как бивш колибарин или селяк ще управлява нещо което е отредено за порфироген .
--- End quote ---
Tersid имаме тука пример със Ивайло свинаря. Управлението е за Порфирогените, а на нас колибарите ни е отредено да си гледаме колибите и колибарките и малките колибарчета :) Съгласен съм с тебе.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version