Български > Bестник

Турция по пътя към членство в ЕС

<< < (109/283) > >>

Kaplan:
   :) 

EvroPOMAK:

--- Quote from: Süleyman on January 21, 2011, 18:10 ---   :) 
--- End quote ---
"Сюлеманка", тези байраци що може да значат - вечна дружба или ръкоплескания за казаното голямо "ДА на Туркията в ЕС" от "Бать Бойко" при срещата му с "Аго Ердогана" ?   ::) 8) :) ;)

muti6:

--- Quote from: Rasate on January 20, 2011, 14:05 ---Мутиш погледни реално на ситуацията-виж мненията и на самата опозиция в Турция.И тогава ме опровергай.

“Хората от турския елит предпочитат Турция да бъде светска държава и затова са готови да ограничат или дори да се откажат отчасти от демокрацията. Те обаче не разбират какво ще им струва това”,заявява за списание Time турският политически анализатор Сахин Алпай

В момента сблъсъкът в турското общество тлее, до голяма степен заради очакването, че армията няма да позволи да бъде застрашен реда и светския характер на турската държава. Военните засега наблюдават, но въпросът е докога?!

http://www.danielpipes.org/9123/islamist-turkey-secular-iran
http://opinions.bpost.bg/story-read-17273.php

--- End quote ---
Расате,нормално е опозицията да мисли по-подобен начин.Като се има предвид,че голямата част(90%) от народа харесва управлението на Ердоган, а инакомислещите са малцинство.Това показват изборите в държавата.Колкото до военните,ще им се наложи дългичко време да понаблюдават,понеже-защото времената се менят(демек са се поизменили доста).Една от основните причини от, която се плашим  е,че турското членство в ЕС ще застраши независимостта на България,което е доста пресилено, като мнение.Някои казват,че Европа е история други ,че е християнска.Истината е,че това не помага на никого.Времето ще покаже най-добре.

Kaplan:

--- Quote from: EvroPOMAK on January 21, 2011, 19:57 ---"Сюлеманка", тези байраци що може да значат - вечна дружба или ръкоплескания за казаното голямо "ДА на Туркията в ЕС" от "Бать Бойко" при срещата му с "Аго Ердогана" ?   ::) 8) :) ;)

--- End quote ---

Вечна дружба ни ми са вярва да има, ама Болгария може да подкрепи Туркията за ЕС ;)

Hashashin:

--- Quote from: Süleyman on January 22, 2011, 13:00 ---Вечна дружба ни ми са вярва да има, ама Болгария може да подкрепи Туркията за ЕС ;)

--- End quote ---
България ще подкрепи Турция, Бойко ясно го каза, но за всичко си има цена. На 101% съм сигурен че е потвърдена договореността от времето на Бай Тошо, а каква е точно тя никой не знае, но общите й линии са всеизвестни ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version