Български > Bестник

Турция по пътя към членство в ЕС

<< < (12/283) > >>

Isyankar:
Моля ? Ти ми говориш за законодателство и морал ? Аз хуля ? Ти ще признаеш ли на всеослушание, че тези мнения са манипулирани, които поставих аз и че това е един от основните методи на Лудия и той така злепостави и Пламен, за да има причина да го изпъди ! Ти не си никакъв мюсюлманин - ти си срам за мюсюлманите щом заставаш зад Лудия и психопатските му постъпки ... само, че тук всички видяха неговата методология на действие да преправя и копира мнения и да очерня уж хората ...

А затова да няма осъдени за възродителния процес, не сме виновни "ние" (ако имаш предвид християните), а всички граждани на тази република, а и да не забравяме последните 8 години коя партия дърпа конците (ДПС) и дали ти като нейн надъхан привърженик не си доста по-виновен от мен да речем, а ? Аз ли ги избрах възродителите начело на държавата и да чакам възмездие от тях ? Айде, моля ти се ...

fotakiev:

--- Quote from: subigi kurt link=topic=1682. msg17593#msg17593 date=1240511802 ---  se izkazvaşe çe forumıt e demokratiçen no se promeni s izgonvaneto na PP poradi obektivni priçini koito sa v razraz ne samo s forumite a i s BG zakonodatelstvoto. 
--- End quote ---

Ti napravo me hvyrli v ty4...
Kak v razrez s forumite i s BG zakonodatelstvoto?

Subeyi Kurt:

--- Quote from: fotakiev on April 23, 2009, 22:23 ---Ti napravo me hvyrli v ty4...
Kak v razrez s forumite i s BG zakonodatelstvoto?

--- End quote ---
Fotakiev,imah vpredvid çe vsyakakva diskriminaciya i podbujdane na vrajda na etniçeska ili religiozna osnova e v razrez kakto s pravilata na forumite taka i s zakonite na BG. Ne e tolkoz slojno za razbirane no may çe i na vas ne vi otırva moeto stanovişte. Ayde sega izlez ot tıç i vlez otnovo no tam may se rita i to yako

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Isyankar on April 23, 2009, 22:03 ---Моля ? Ти ми говориш за законодателство и морал ? Аз хуля ? Ти ще признаеш ли на всеослушание, че тези мнения са манипулирани, които поставих аз и че това е един от основните методи на Лудия и той така злепостави и Пламен, за да има причина да го изпъди ! Ти не си никакъв мюсюлманин - ти си срам за мюсюлманите щом заставаш зад Лудия и психопатските му постъпки ... само, че тук всички видяха неговата методология на действие да преправя и копира мнения и да очерня уж хората ...

А затова да няма осъдени за възродителния процес, не сме виновни "ние" (ако имаш предвид християните), а всички граждани на тази република, а и да не забравяме последните 8 години коя партия дърпа конците (ДПС) и дали ти като нейн надъхан привърженик не си доста по-виновен от мен да речем, а ? Аз ли ги избрах възродителите начело на държавата и да чакам възмездие от тях ? Айде, моля ти се ...

--- End quote ---
Bıdi malko po-seriozen i bez klyuki, PP i v tozi forum e pokazval stanovişteto si kım romite i az liçno sım go preduprejdaval. Ako proslediş şte se uveriş. A İslyama sigurno nyama da go uça ot teb. Drıj se malko po-dostoyno, inaçe şte si promenya mnenieto za bılgarskata inteligenciya.

abc:
Исанкяр е умно надъхано момче, но не знаех, че носи на младите си плещи уважението на цялата българска интелигенция.

Не знам къде какво е писал Пламен. Аз твърдя, че не малка част от циганите се държат като зле възпитани порастнали деца. Не може животът да се ограничава до първосигнални нужди, а на всичко отгоре и претенции да има. Голяма част от отрицателната представа на светът за българите се дължи именно на циганите. Хванали на цар Киро жена му да краде, но не предвидили, че циганката освен наглост има и опит. Тя ходела разбираш ли с една друга като нея, защото била клептоманка, а другата трябвало да я възпира. Ама я опущила...

ПС subigi kurt радвам се, че държиш на уважението. Коментирай моля разсъжденията на Юзеир Юзеиров - форумен юнак от няколко форума.

ПС 2.0 Турция е азиатска скрана. Какво да прави в ЕС?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version