Български > Bестник

Турция по пътя към членство в ЕС

<< < (114/283) > >>

Rasate:

--- Quote from: muti6 on March 16, 2011, 18:02 ---Все някой друг ни е виновен. Но никой не се замисля над това, че като посочваме с показалеца еди-кой си за виновен, другите пръсти "гледат" нас.

--- End quote ---

Никой не обвинява Турция-тя се възползва от ситуацията.

Аз обвинявам бездушните ни и безродни властимащи- защото те приеха този план в ущърб на народа си-вижте словенците,чехите и пр.-нищо не разпродадоха толкова бързо и на безценица.
А пък да не говорим,че само предприятията на България превърнаха чуждестранните си филиали в частни външнотърговски дружества с които бяха практически източени.

Виж как външнотърговските дружества започнаха източването на държавата.
http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,4224.msg72506.html#msg72506   ;)

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Изпратена 17.03.2011 12:14:28 UTC
Обновена 17.03.2011 12:14:28 UTC
Турция продължава да оказва помощи за Косово.
Помощите събрани от Турският Червен полумесец, генералната дирекция по лекарствата и фармацефтиката, Анкарската голяма община и генералната дирекция на Чайкур бяха доставени в Косово.

Хуманитерните помощи включват два тира с хранителни продукти, 9 хиляди и 900 пакета медикаменти, 50 инвалидни колички и хиляда и 500 ученически чанти.

Хуманитарните помощи бяха предадени от посланик Сонгюл Озан на кмета на Мамуша Ариф Бютюч.

Бютюч благодари за оказаната помощ и каза дословно „Турция за пореден път показа по най-добрия начин, че продължава подкрепата и помощта си за Косово”.
http://www.trtbulgarian.com/trtworld/bu/newsDetail.aspx?HaberKodu=47c75117-a5bd-4c27-af98-f088e0a7233b&title=Турция%20продължава%20да%20оказва%20помощи%20за%20Косово

P.S.   .........  a kervana si varvi na tam nakadeto si iska.

Изпратена 16.03.2011 11:27:03 UTC
Обновена 16.03.2011 11:27:03 UTC
     Премиерът на Турция Реджеп Тайип Ердоган е на посещение в Русия придружаван от 800 бизнесмени, 120 от които от Турция.
     В словото което произнесе на заседанието на турско-руския делови форум премиерът Ердоган отбеляза, че само след седмици ще започне строителството на ядрената електроцентрала в местността Аккую.
    Същевременно по време на делова вечеря с президента на Русия Димитрий Медведев, премиерът Ердоган припомни, че подобно на Япония, и Турция е разположена в земетръсна зона и отбеляза, че не се отказват от проектите за строеж на ядрени електроцентрали, но че искат да бъдат приети допълнителни мерки за сигурност.
    Бизнесмените присъствали на турско-руския делови форум отбелязаха, че той играе важна роля за разгръщането на двустранните икономически отношения.
Един от основните въпроси които премиерът Ердоган ще постави на дневен ред по време на посещението си в Русия ще бъде въпросът за отменянето на визовия режим. Визовият режим ще приключи официално 30 дена след приключването на официалните процедури.
    Премиерът Ердоган ще осъществи контакти и в столицата на Татарската Автономна Република Казан.

http://www.trtbulgarian.com/trtworld/bu/newsDetail.aspx?HaberKodu=e25a9a80-379a-4676-8fe3-08c6b8b54552&title=Премиерът%20Ердоган%20продължава%20контактите%20в%20Русия...

ibrahim65:
Здравеите  малко или много и аз искам да си кажа мнението много  незнам в деиствително но знам че всички камани са разместени знам че всички помаци са в едно очакване на някъв лъч на няква сила ще ги потупа по рамото и ще им каже да вие сте помаци вие не сте виновни за нищо.Също знам че върху гърба на помаците са е играело и се играе голями игри гогато човек погледне назат целият настръхва.Как може човек открито да си каже мнението които е живял в смесен район които е служил в България тои знае за какво говоря.Открито да ви кажа от тази конференция не очаквам нещо кои знае какво Rahmie казва да оставим всички спокоино да си кажат мнението спорет мен това е не възможно ето и в този уж помашки саит е пълно с българи те ни опредилат те ни насочват те ни опрекват.Но тук пак е добре мога да ви напомня за случилото се в Лъжница то се исписаха такива неща че не е за говорене.Искам да задам един въпрос защо в училищата в България не се изучава за възродителния процес говори се само за турците а за помаците нито дума.Тои е лесно джанъм да си кажим мнението но това на кои какво ще помогне по важното е да помислим този саит какво може да ни помогне. :-*

EvroPOMAK:

--- Quote from: ibrahim65 on March 17, 2011, 23:45 ---......... Искам да задам един въпрос защо в училищата в България не се изучава за възродителния процес говори се само за турците а за помаците нито дума. Тои е лесно джанъм да си кажим мнението но това на кои какво ще помогне по важното е да помислим този саит какво може да ни помогне. :-*
--- End quote ---
Много точно, често и намясто задаван, отвреме-навреме въпрос , а досега години и години, ни дума, ни вопъл, ни стон, а и от нийде взорът не види, а колко годинь ги били и тормозильи!  ???

И, нещо за съвсем друга тема!?!   8) :) ;)

"Часовникът тиктака неумолимо...
Времето изтича като пясък между пръстите...
Не можем ли да бъдем себе си?...
До кога ще живеем в лицемерие?...
До кога ще правим компромис със съвестта си?...
30 сребърника ли е цената на честта, на човешкото ни достойнство?... "

Rahmie:
"Аллах дава, ама в кошара не вкарва"! Та Ибрахиме, освен ние самите няма кой друг да ни помогне, дано да има...ама не ми се вярва много. Малко или много ние сме като невидима общност, поне аз имам такова чувство немили-недраги навсякаде по тая дюння... В сйта какво можем едното е поне, да се чува помашкият глас и да се види че ни има,  че съществуваме въпреки всичко сторено ни от миналото до днес... :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version