Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
tersid:
--- Quote from: Svetlina on August 04, 2011, 16:42 ---ОГНЯН МИНЧЕВ: ПОНЯКОГА ЛИЦЕМЕРИЕТО Е ПО - ОТБЛЪСКВАЩО ОТ АРОГАНТНОСТТА
http://www.obshtestvo.net/content/view/2017/3/
--- End quote ---
Кой е тоья Огнян Минчев за какво се бори.
ibrahim65:
Svetlina вай вай вай от каде до каде сте стигнали нищо не ви харества и на всичкото отгоре давате акъл първо един човек трябва да погледне в собственият си двор действително има какво да се гледа например правата на малцинствата какви права ли ами цирковете разигравани пред джамийте постояните заплахи по време на изборите опредилянето на малцинствата като ели какви си.Една Гърция и тя призна ПОМАШКОТО малцинство да не говорим за другите съсетки.Но на нас темата е Турция за да се говори за тази държава трябва добре до се познама от години сигорен съм че някой хора който пишат за нея си нямат хал хабер за какво става въпрос но поне малко сайгия за нашият господар който си е тровил живота със нас щели пестотин години.При нас мюсюлманите има една поговорка` комшията е най голямата роднина`но при християните сигорно е обратното. Svetlina знам много добре че един човек не може да знае всичко но ти пък си доста зле сега когато говорим за АТАТЮРК трябва да се знае че той не е постигнал всичко сами а е работил с екип това се практекува и до сега та да давате наставления как трябва да се води политика или какво трябва да се говори на определени места като в Германия например повярвай ми ставате смешни да си спомним само как Борисов как говорише в Кахада или в европеиският парламент срам и смях до полуда.Ама бъди спокойна и не се претеснявай за нас ние ще се оправим и без европа гледаи да си оправиш собственият двор.
Svetlina:
--- Quote from: ibrahim65 on August 04, 2011, 23:19 ---Svetlina вай вай вай от каде до каде сте стигнали нищо не ви харества и на всичкото отгоре давате акъл първо един човек трябва да погледне в собственият си двор действително има какво да се гледа например правата на малцинствата какви права ли ами цирковете разигравани пред джамийте постояните заплахи по време на изборите опредилянето на малцинствата като ели какви си.
1. Къде давам акъл, я кажи, ако обичаш?
Едната статия е на Неджла Келек - социоложка родена в Истанбул, другата е на Огнян Минчев - мислех, че ще се "изкефиш", ама явно не го докарвам като Европомаков.
2. За цирковете пред джамиите според тебе не допринасят ли мюфтийството и мюсюлманите, като не се съобразяват с желанието на живеещите за опазване на околната среда?
Една Гърция и тя призна ПОМАШКОТО малцинство да не говорим за другите съсетки.Но на нас темата е Турция за да се говори за тази държава трябва добре до се познама от години сигорен съм че някой хора който пишат за нея си нямат хал хабер за какво става въпрос но поне малко сайгия за нашият господар който си е тровил живота със нас щели пестотин години.При нас мюсюлманите има една поговорка` комшията е най голямата роднина`но при християните сигорно е обратното.
3. Поредните лъжи - къде прочете, че Гърция е признала "помаците като етнос"? Я ми посочи някоя статия на какъвто искаш език, където да пише ЧЕ ПОМАЦИТЕ СА ПРИЗНАТИ ЗА ЕТНОС В ГЪРЦИЯ и си направи справките, че си смешен, Ибрахиме65.
Разрови се из сайта или да помолиш Европомаков да ти даде линка към френски репортаж от 16.10.2010 г. (защото той го пусна в сайта), където да видиш, че на помаците до 1987 г. не им е било разрешавано да преминават към вътрешността на Гърция, да учат във ВУЗ, да заемат държавни длъжности... А също и как екипа на фр.телевизия е бил буквално задържан от мюсюлманското население в кръчмата, докато не е дошла полиция да освободи авторите на филма, защото екипът твърдял, че в Гърция имало помаци, а пък според мюсюлманите - нямало помаци, а само турци.
Svetlina знам много добре че един човек не може да знае всичко но ти пък си доста зле сега когато говорим за АТАТЮРК трябва да се знае че той не е постигнал всичко сами а е работил с екип това се практекува и до сега та да давате наставления как трябва да се води политика или какво трябва да се говори на определени места като в Германия например повярвай ми ставате смешни да си спомним само как Борисов как говорише в Кахада или в европеиският парламент срам и смях до полуда.Ама бъди спокойна и не се претеснявай за нас ние ще се оправим и без европа гледаи да си оправиш собственият двор.
--- End quote ---
Не се притеснявам, защото не съм гласувала нито за Бойко Борисов, нито за Р.Ердоган, затова пък виждам псевдонимите на повечето участници в сайта: Султан Селим, Кор бей....като че ли по поръчка на лицето Ердоган-султан.
Ех, Ибрямчо65, съжалявам, че не се изкефи.
ibrahim65:
Svetlinka мойя по добре е да светиш на себе си за да можиш да се оправиш в тъмнината която е надвиснала над теб.Хубаво че ви има и тук в този сайт представете си само обратното какво ли ще стане с нас ПОМАЦИТЕ сигорно няма да знаем за кого да гласуваме или как да се обуваме.Въпроса е напредва ли Туркията към Европата повярвай ми изобщо не им дреме на турчилята и пет пари не дават.Но да си признаем това правителство направи наи голямите крачки към Европата това правителство затвори ной много глави за което беше доста критикувано от опозицията даже ги обвиниха че продават Кипър мисля че знаеш за референдума кадето се състоя но и тук ти е тъмничко нали.А да не забравя та това правителство начеле с аго Ердоган ще прави нова конституция аха щял да прави и нов босвур аха тунелът пот босвура е почти готов та щяли да почват нов за влакове да минават аха и на Чанакале щял да прави гоооляяям мост абе какво да ти разказвам ще трябва да пиша щяла нощ пък и не знам дали си заслужава да ти святкам крушката ти по добре гледай скат тв там дааааима казват че идват турците кешке да дойдат ама не им се минава границата изглежда не им трябва нито Българията нито Европата а тя горката си мисли че те чакат пред вратата им.А да не забравя та това правителство изгони тези от ИМФто каза им че нямат нужда от пари ааа та тук някаде прочетох че Турция щяла да се маха от НАТО абе ако това стане значи край на НАТО ще вмъкна една подробност че американските воиници когато излезнат извън лагера си слагат турската амблема говоря за арапският свят плюс това турците в НАТО имат такива успехи че са известни на цял свят.Svetlinka та ако обичаш пиши каквото знаеш не купирай най различни статии на други хорица че е банално.Тук ми задаваш въпроса за околната среда моля ви се ама много ви се моля идете не пред баня башъ а в захарна фабрика или в който искаш кварталда видиш мрасотиикаабе какво да ти обеснявам аиде създраве.
Svetlina:
Излишно дълго съобщение, но обяснимо, когато човек е пристрастен.
Лични наблюдения имам достатъчно - дори съм живяла в Турция и съм я обиколила до 1500 км след Анкара.
Смятам за излишно да ти ги съобщавам, след като има други, по-големи капацитети от мене - всъщност, зависи от критериите, нали?!
А под "замърсяване на околната среда" имам предвид ШУМА, Ибрахимчо65.
Ето ти връзката да гледаш филма и превода, ако искаш:
http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,3133.30.html
Е, пак не можах да се изкефя - жалко.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version