Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
ibrahim65:
Svetlinka а ето я и ЕВРОПАТА поразмирисала се малко ама какво да се прави ще се правим че не виждаме и айййдеееепроблемът http://www.youtube.com/watch?v=vp_e7u2q3Fs&feature=player_detailpage#t=5sе решен.
Svetlina:
Боли те, боли, ама това е истината за Турция, в България положението е зле, но в друг план. Отново си пристрастен и надъхан, обиждаш се, и веднага искаш да отвърнеш на "удара".
Попитах те вече: Къде давам акъл?
Цитирай ми източник, който казва, че помаците са признати за етнос в Гърция, а може и за Турция.
И не ми обяснявай за НАТО и колко не му пука на турското правителство, че не е прието в ЕС... щото тия работи ги чета на различни езици, Следя развитието на политическите и икон. процеси по света, та имам представа, че доста от действията на Султан-Ердоган бяха театро за спечелване на избиратели, което и стана.
Темата не е "надприказване". Както виждаш и на доста турци не им харесва, а това, че на тебе ти харесва и се обиждаш е друг въпрос, не го приемай лично, само че не ми разправяй колко Турция е напред - и аз чета вестници, но не само турски като тебе, очевидно.
Няма да ти отговарям повече.
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Изпратена 05.08.2011 11:35:56 UTC
Обновена 05.08.2011 11:35:56 UTC
Министърът за ЕС Егемен Багъш заяви, че икономическите кризи в Европа са възможност за европейците за да забележат Турция.
Министър Багъш отбеляза, че ускорението на процеса на демократизация в Турция е било посрещнато с респект и акцентува, че за представянето на този динамизъм, младото население и динамичната сила на страната съществува много подходяща възможност.
Багъш каза „Трябва да им разясним, че положението в което се намира по настоящем Европа може да бъде облекчено единственно с приноса на Турция”.
http://www.trtbulgarian.com/trtworld/bu/newsDetail.aspx?HaberKodu=e01d49af-70b7-408f-a043-64f501b48e6e
P.S. Kolkoto i da ne vi iznasq vse po 4esto 6te 4uvate podobni izkazvaniq.
ibrahim65:
Svetlinka мойя Азиз го боли тук там поне той така пее мен не ме боли АЛЛАХ чок шукер ама ако така продължаваш ще ме искараш онко болен ти с тия възможности ще си вкараш баба Ванга в джоба си само едно ме боли да си призная а той е за ПОМАЦИТЕ като чуя това ми се иска да запеия стани стани юнак балкански от сън дълбок се събоди та ги помети.
Svetlina:
--- Quote from: Kor Bey on August 06, 2011, 09:28 ---Изпратена 05.08.2011 11:35:56 UTC
Обновена 05.08.2011 11:35:56 UTC
Министърът за ЕС Егемен Багъш заяви, че икономическите кризи в Европа са възможност за европейците за да забележат Турция.
Министър Багъш отбеляза, че ускорението на процеса на демократизация в Турция е било посрещнато с респект и акцентува, че за представянето на този динамизъм, младото население и динамичната сила на страната съществува много подходяща възможност.
Багъш каза „Трябва да им разясним, че положението в което се намира по настоящем Европа може да бъде облекчено единственно с приноса на Турция”.
http://www.trtbulgarian.com/trtworld/bu/newsDetail.aspx?HaberKodu=e01d49af-70b7-408f-a043-64f501b48e6e
P.S. Kolkoto i da ne vi iznasq vse po 4esto 6te 4uvate podobni izkazvaniq.
--- End quote ---
Според тебе това означава ли "приемане на Турция в Е.С." или не? Напредък ли е към членството й в Е.С. ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version