Български > Bестник

Турция по пътя към членство в ЕС

<< < (126/283) > >>

Svetlina:
 Ибрахиме, не виждам смисъл да се надприказваме излишно - натрупва се спам.Ако искаш ми пиши на лични. В момента не мога да говоря - имам неприятна изненада в къщи.
Поздрав - С.

husein:
Тая тема не знам за какво е тук в този сайт и не знам какво ги бърка българите дали Турция ще е член на европейския съюз!Или пък може някой да има проблем с мисленето,и нещо го яде дълбоко душевно! :D

С.Стефанов:
                Mnogo si prav komshu Huseine.

KaraIbrahim:

--- Quote from: husein on August 07, 2011, 19:26 ---Тая тема не знам за какво е тук в този сайт и не знам какво ги бърка българите дали Турция ще е член на европейския съюз!Или пък може някой да има проблем с мисленето,и нещо го яде дълбоко душевно! :D

--- End quote ---

Тази тема си е точно за този сайт!Защото помаците са предимно в България,Турция и разни други места от ЕС.
А от приемането на Турция в ЕС България само печели,без да инкасира негативи.Помаците в България и в България,и в Турция също печелим-ще си виждаме роднините без излишни усложнения по границите.Само не разбирам какво губят противниците на идеята Турция да е в ЕС?

havaika:
Мн. си прав ;)ЕС е в криза заради гърция и португалия.САЩ също има затруднения заради хвърляните трилиони на вятъра средства с/у лошия ислям.Турция като незасегната от кризата на светът ще е в + за ЕС.А помацит не можем да затвори авариината врата към Турция,дето прибра наши роднини и не ги спъваше , като разлини/Помаци/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version