Български > Bестник

Турция по пътя към членство в ЕС

<< < (132/283) > >>

Svetlina:

--- Quote from: Gelina on August 17, 2011, 22:48 ---Светлина,видях датата и съм я чела,споко. Не бях забелязала ,че е качена тук заради надпреварата ви да плюете. Споко,не се коси. Кой ли ще пита теб и мен,какво искаме? Дишай спокойно! ;)

--- End quote ---

В какво се състои "плюенето" - във факти доказващи,  че Турция НЕ ИСКА да бъде член на ЕС или оборващи тезата, че "напредва по пътя за Европа" ли?

Права си, Гелина, нищо не зависи от нас - зависи от управляващите и от ония с многото пари, ама да разказват в сайта някакви легенди и митове колко РТ била  "напреднала към Европа", а на Турция да й е изгодно да е вечно "пред съединяване"с ЕС, говори за друго ;).

В крайна сметка е важно лично за мен как живеят обикновените хора, такива като мен, в една страна, а останалото е ясно, че са политическа реклама.

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:

--- Quote ---Ако това е повод за гордост?!
У нас в БГ-то ще си пуснем първият частен български телекомуникационен сателит на стойност около 80 мил. евро не сателитката БулсатКом 
.
.
.
.

П-с.
Спътникът е готов-на стойност е 80 мил. евро.Поради ред причини се изчаква с неговото изстрелване.
--- End quote ---
Gorkiq biznesmen celi 6 godini ne moje da si go pusne. Mnogo se e ohar4il toq , dano ne e naprazno.

PNK2003:
Личното ми мнение е, че на Турция не й е много необходим ЕС.  Освен ако някой местен Батман не си е поставил за цел с пари от ЕС да преасфалтира и без това хубавите им магистрали и пътища  ;) 

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:

--- Quote ---Освен ако някой местен Батман не си е поставил за цел с пари от ЕС да преасфалтира
--- End quote ---
Eto go i turskq Батман.   :) :) :)
http://www.batman.gov.tr/galeri.asp?Fld=Batman

Seiko:
Napravo stavame smeshni s raziskvaniata tuk.Ta si spomnih edna sluchka  razkazana mi ot moiat bashta(mesten humorist):- .Navremeto kogato izvestniat shtangist  Naim Suleimanoglu izbiaga v Turcia,vednaga sa se sabrali partiinoto buro v nasheto selo na izvanredno zasedanie s 1-va tochka:-Kak da varnem Naum Shalamanov v Balgaria. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version