Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
ibrahim65:
Rasate приеми и от мен поздрави но недеи да ме учиш каде какво да публикувам не ме бъркай с малборото исках да почертаия че АВРОПАТА не е това за което се представя и всеки изминат ден става все по зле и мога спокоино да кажа че и се задава краият поне на саюза но това който разбира го е разбрал.Сега ти по добре да отговориш на въпросите на МУСАЛА той доста сериозно и на място ви зададе доста въпроси с кого танцуваш заедно ТУК в този сайт че не си сами си личи а сега и от мен поздравчета.
skoti3:
Турски младеж обвинен за убийството на две ирландки
Седемнадесет годишен турчин бе обвинен и задържан под стража от съда в Измир (на Егейско море), за предполагаемото убийство на две ирландки близо до този град, предаде Анадолската агенция.
Турската полиция задържала младежа, който признал убийствата, в курорта Кушадасъ, на 120 км от Измир. Според първите данни от разследването, той бил обиден от отказа на една от жертвите да му даде ръката на 15-годишната си дъщеря, за която искал да се ожени.
Под претекст да ги запознае с баща си той отвел с кола двете жени и ги намушкал с нож в една гора. Петната от кръв, намерени върху дрехите на двете жени, открити в боклукчийска кофа, накарали младежа, работещ като сервитьор в Кушадасъ, да направи признания.
Според ирландското външно министерство двете жертви са 58-годишната Марион Елизабет Греъм и 53-годишната Кети Динсмор. Те живеели в Северна Ирландия и пътували с ирландски паспорти. /АФП /
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4052991
PNK2003:
Подобни престъпления се извършват навсякъде по света...
Svetlina:
--- Quote from: ibrahim65 on August 21, 2011, 15:48 ---Rasate приеми и от мен поздрави но недеи да ме учиш каде какво да публикувам не ме бъркай с малборото исках да почертаия че АВРОПАТА не е това за което се представя и всеки изминат ден става все по зле и мога спокоино да кажа че и се задава краият поне на саюза но това който разбира го е разбрал.Сега ти по добре да отговориш на въпросите на МУСАЛА той доста сериозно и на място ви зададе доста въпроси с кого танцуваш заедно ТУК в този сайт че не си сами си личи а сега и от мен поздравчета.
--- End quote ---
А в не-Европата как е Ибрахимчо? Да ти кажа ли - много богати и другите беднюги. За да разбереш с прости думи ще ти обясня, че под "беден" се разбира оня, който има само какво да яде. И още нещо да те осветля - създаването на средна класа прави една страна богата.
;)
ibrahim65:
Хахахахахаххахахахахахахахахахаххахахахаххахахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахаахха от смях друго не мога да кажа мила мойя целувам ви ръката и всичко отанало.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version