Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
Тоска:
Тук е помашки сайт и не е място на арменския геноцид ?. Според мен нямаше такова геносид и всъщност това е важно и чувствен за турция!
Правила на форума
2. Уважаваме специфичните национални особености на всяка държава. Имайте го предвид.
fotakiev:
Daaaa kakvo stana s branik...hubav vypros...
AZ shte kaja kakvo mislia.Stana tova koeto obiknovenno stava...prosto beshe neudoben...i...
..a az kato gledam vsi4ki sme za t.11 ot pravilata na foruma... ne syvsem vsi4ki..
teo:
--- Quote from: abc on May 11, 2009, 20:29 ---Да не почваме с Арменския геноцид, убийствата на българи в Тракия и щялата малоумщина стоварена върху цивилните хора. Само не започдай. Аз знам, че Турция последователно се опитва да се отрече от историята си и истерично отрича зверствата вършени от нея столетия. А дали му пука или не на някой за ЕС, си личи от това колко години чака за там.
Нека Турция си е велика и незаменима, нека се оправя с кюрдите и да си стои там където е - в Азия.
Какво стана с Браник? - прочетох
--- End quote ---
ABC,
До колкото знам, че си спец по телефонна комуникация.Откога почна да съдиш за други народи в една мултиетническа среда където, голяма част от Помашкото населението живее в днескашна Турция и много помаци от цял свят си подържат роднински връзки със тях.Абе уж сме приятели но ,каквото и да въртите все трябва да покажете негативната си страна към нас.Турция дали ще влезе в Европа или няма да влезе е еднакво важно и за турския народ и за народите на Европа.Турция дори да не влезе ще и е по добре,защото и дават и осигуряват всичките необходими икономически изгоди и привилегии.Влизането на Турция е полезно и за България,защото Турската държава е един голям и важен ресурс в промените в Исламския свят.Вместо да се подкрепят тези му жизненено важни борби със радикалния ислям(феодално изостаналия) вие все и завещавате да си оправи кюрдския проблем.Тургут Озал беше кюрд.Днескашният президент на Турция е полу арменец.Вътрешният министър на Турция е кюрдин.Имат си Кюрдска партия и Национална Кюрдска телевизия.Имат си Кюрдски институт по кюрдски език и си учат езика под државна програма.Напротив ние турците ,ромите и помаците имаме ли тези предимства тук?Защо например не се съсредоточите имвнно за да изградите сътрудничество и то дълготрайно със малцинствата а стоите в турски и помащки сайтове...Имаме ли право да ви наречем сътрудници на ДС или СПЕЦИЛНИТЕ САРЪЕВЦИ?Имаме!Защо аз турчина, не тръгвам да обявявам със всичките си средства че, помаците са турци.Защото ми е гузно да открадна културата на други народи!!!!Помашкият народ има уникална култура и самобитна.Научете се да беседвате....или идете в някой форум на атака или подобен там поне до насита ще ви разберат!По въпроса за Арменците и тракийскте българи ......знаете неща които са ви казвали само по вашата история.Но ние знаем и неща които вие никога не бихте дори в интерес на истината не бихте искали да знаете.Не бъркайте там където нямате необходимите знания!!!!Бъдете деликатен туке помашки сайт!И те имат право да си говорят каквото си искат и да се изразяват тъй както душа повелява.Все пак до една година те не са имали сайт.... а във България от десетина години има стотици форуми за беседване.Така че, некада оставим Помаците на свобода.Затова аз избягвам да влизам много много в този форум.Цамо в крайни моменти....за да изразя мнение по някой въпрос.
Isyankar:
Не се отклонявайте от темата.
А тя е, че мнозинството от европейците и мнозинството от турците не желаят Република Турция да бъде пълноправен член на ЕС.
Какво толкова го извъртате въпроса и го правите прекалено сложен ... Те фактите са толкова красноречиви, че не знам на къде...
Gelina:
--- Quote from: Isyankar on May 12, 2009, 10:15 ---Не се отклонявайте от темата.
А тя е, че мнозинството от европейците и мнозинството от турците не желаят Република Турция да бъде пълноправен член на ЕС.
Какво толкова го извъртате въпроса и го правите прекалено сложен ... Те фактите са толкова красноречиви, че не знам на къде...
--- End quote ---
Ти що толкова си се загрижил за Турция? :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version