Български > Bестник

Турция по пътя към членство в ЕС

<< < (144/283) > >>

Subeyi Kurt:
Na Turciya i davat izgodni zaemi zashtoto mnogo ya obichkat nali??? ... Pusta zavist, do koga li shte vi gazi!!!

Svetlina:
Четеш неправилно написаното. Заемите са изгодни и за двете страни. След определен етап членството в ЕС не спомага за инокомическия растеж.

tersid:

--- Quote from: Svetlina on September 30, 2011, 11:57 ---Четеш неправилно написаното. Заемите са изгодни и за двете страни. След определен етап членството в ЕС не спомага за инокомическия растеж.

--- End quote ---
Светлина , Светлина  ,говориш ,а не знаеш какво си казала по рано. Това не ти е проблема, проблемата ти е ,че знанията ти са повърхностни и популистки ,защото са придобити от медиите и интернет.Основавам се на твоето глупаво твърдение ,че заемите могат да бъдат изгодни и за двете страни в "цивилизования" свят и ред други твои страхотни изцепки. Ама, карай с теб е весело и за теб има надежда да се промениш ,защото ми се струва ,че имаш желание да се учиш.Напреж,науката е слънце.

Svetlina:

--- Quote from: tersid on September 30, 2011, 12:18 ---Светлина , Светлина  ,говориш ,а не знаеш какво си казала по рано. Това не ти е проблема, проблемата ти е ,че знанията ти са повърхностни и популистки ,защото са придобити от медиите и интернет.Основавам се на твоето глупаво твърдение ,че заемите могат да бъдат изгодни и за двете страни в "цивилизования" свят и ред други твои страхотни изцепки. Ама, карай с теб е весело и за теб има надежда да се промениш ,защото ми се струва ,че имаш желание да се учиш.Напреж,науката е слънце.

--- End quote ---

Благодаря, че ме "осветли" Терсиде. Все забравям, че истината ти принадлежи, украсените ти изречения и измислиците ти оставям настрана.

tersid:

--- Quote from: Svetlina on September 30, 2011, 12:48 ---Благодаря, че ме "осветли" Терсиде. Все забравям, че истината ти принадлежи, украсените ти изречения и измислиците ти оставям настрана.

--- End quote ---
Човек трябва да е луд за да има претенции за изключителни права и собственост на днешно време , защото съдия изпълнителите на този и онзи свят дебнат.
А с това по долу те черпя Светлина, теб и всички други които си мислите ,че България е изключителна собственост само на българите.Същото се отнася за всеки друг народ който си мисли ,че щом държавата е кръстена на неговото име ,то тя е само негова и може да я има за даденост и привилегия.

„Истината не принадлежи изключително само на който и да е определен човек или на някоя нация или отделна раса. Тя принадлежи на Бога и човек, където и да се намира - било то на полюсите или на екватора - има правото да я изисква като бащина собственост.” Бхактивинод Тхакур

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version