Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
Subeyi Kurt:
http://www.dnes.bg/balkani/2011/12/30/istanbul-e-noviiat-parij-kakvo-privlicha-bogatashite.147657
Iz komentarite na statiyata: Edin ot tyah may che e otkril istinata :D ;)
"Няма робство" няма баташко клане" няма арменски геноцид ТУРЦИТЕ ПРОСТО СА НАМИНАВАЛИ ЗА ПО 500 ГОДИНИ ДА НИ ЧЕРПЯТ С КАФЕНЦЕ И ЛОКУМ!
Turas:
Вие май не схващате на къде върви светът!? Не е далеч времето когато границата ни с Турция ще падне и тогава ще е 100 пъти по добре за икономиката на България.
Но какво става в Европа? Само в Германия има над 6 000 000 турци и още 2 000 000 други гаст арбайтери. За цяла Еропа цифрата е към 20 000 000, според не формални источници. Да но пазара е задръстен със стоки от Китай и за сега печатат пари, но докога? Вече няма работа и за коренните си Европейци, камо ли за допълнителна работна ръка, в магазините има стоки поне за още 10 години, а продължава да се произвежда. Къщите са пълни със ненужни неща, сметищата са задръстени, природата се замарсява. Европа ще трябва да се освободи от гаст-арбайтерите си, но как? Начина е същия като с Евреите и за това ще се опрат на верската основа. Идват черни дни за човечеството! Съжалявам за лошата ми прогноза, дано не се збъдне! :(
ibrahim65:
Вологез защо бе брат така пак по български защо все черното виждате.
Бил ли си в Турция ако не си бил моля ти се иди да видиш за какво ти говоря.
Знаеш ли какво строителство имат какви домове какви училища какви пътища.
Просто животът КИПИ чуства се навсякаде просто им завиждам за тази динамика.
Амбициозни хора взели животът в ръцете си устремили се в бъдещето си няма кой да ги спре.
И когато се пребера в София тези сиви блокове хората поне не си са сложили пердета то се чуства
още на самата границата когато миниш в България всичко оставено на самотек................
EvroPOMAK:
То, кат гльодаме, ясно е, май требва Помаците да подхванат кормилото за ръководене на таз разскапаща се евроБска вулгарска и Аврупска держава! :o ;D ???
Провулгарите опитаха, нищо не стана, Византите също - и от там нищо не излезна, Османите се мъчиха цели пет мвека и се уплашиха, Немеца пробва малко и избега, Руснака даже и с ботушите опита - но нищо , Европата се намеси и тя се ошашашви, май е време Помаклъка да вземе сопата в свои ръце да турва ред, че веч и на магаретата им писна от от българските магарии, па тогаз турското членство да е по лесно, че и те ше се затрият от наште ВеликоБолгарски дерибеи, които от ден на ден все към дъното теглят, ейь сва е май нищо нема да излез от соя бабаитлък! 8) :D :) ;)
Turas:
--- Quote from: ibrahim65 on December 30, 2011, 23:30 --- Вологез защо бе брат така пак по български защо все черното виждате.
Бил ли си в Турция ако не си бил моля ти се иди да видиш за какво ти говоря.
--- End quote ---
Не съм броил колко пъти в Истанбул. Имам много познати. На младини търгувах със злато (в малки количества). :) Първия път като влезнах в Турция АХНАХ, после един месец бях в несвяс от видяното. Обаче с всяко следващо ходене започнах да виждами другите неща, накрая просто осъзнах, че са хора като нас!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version