Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
Isyankar:
--- Quote from: shaban on May 12, 2009, 11:53 ---Г-н демограф,географ и най-вече граф,а спомняте ли си как беше в България когато се заявяваше
кандидат- членство . Имаше ли проучване на общественото мнение , референдум и т. н. и интересуваше ли Ви какво желае обществото в България или вас Ви интересува само какво желае обществото в Турция.
--- End quote ---
Да интересуваше ме. Имаше множество проучвания на общественото мнение. Ако не си запознат, да те запозная - едно от нещата около, които се бяха обединили моите сънародници беше членството на родината ми в ЕС. Дано и занапред има повече такива каузи, които обединяват българските граждани.
А какво желае обществото в Турция - да се позаинтересуват нейните политици...Аз съм загрижен на първо място какво желае обществото в България относно членството на дадена страна и на второ място, но не по значение - какво желае обществото на ЕС. Мисля, че не съм прекалил със загрижеността си.
Isyankar:
--- Quote from: shaban on May 12, 2009, 12:12 ---Това ли Ви е проблема или просто обичате да си врете гагата в чужди дворове и ако може да цап-цапарим нещо.
--- End quote ---
Някой друг се е наврял в чужд двор, заради което днес половината население в Хасковско не е автохтомно, ама да не отклоняваме темата - има си исторически раздели. Темата е за Турция и ЕС.
Isyankar:
--- Quote from: shaban on May 12, 2009, 12:12 ---Това ли Ви е проблема
--- End quote ---
Нашите проблеми са и проблеми на Турция, ако желае да бъде част от ЕС. Но и проблемите на Турция (например с Кюрдистан) са също тогава проблеми на ЕС и в частност България, ако Турция желае да бъде член на ЕС. Проблеми да искаш...
Metka:
--- Quote from: Isyankar on May 12, 2009, 12:18 ---Някой друг се е наврял в чужд двор, заради което днес половината население в Хасковско не е автохтомно, ама да не отклоняваме темата - има си исторически раздели. Темата е за Турция и ЕС.
--- End quote ---
Автохтонно , не автохтомно.
Когато ми копираш термините поне ги пиши правилно за да се гордея че си ми добър ученик.
Или може би искаш да надминеш учителя си?
Може би прибавената буквичка от тебе е вид аналогия със думата - Автономно население.
Ако е така , това означава че автоматически попадаш в черния списък на Боян Добрев.
Ам кво а ти кажа - добре дошъл си ми Исианкар!
Па яз си мислех че ти ще ни носиш портокали за свиждане, ама язък.....
rodoplar:
--- Quote from: Isyankar on May 12, 2009, 12:19 ---Нашите проблеми са и проблеми на Турция, ако желае да бъде част от ЕС. Но и проблемите на Турция (например с Кюрдистан) са също тогава проблеми на ЕС и в частност България, ако Турция желае да бъде член на ЕС. Проблеми да искаш...
--- End quote ---
Da Problemite na bylgaria (naprimer s pomakistan) sa sy6to togava problemi na europeiski soyuz i v 4astnot turcia. Zna4i v turciq ima mnogo pomaci (nad 500.000) koito iskat podobni ne6ta
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version