Български > Религия и мистика

Случайно чудо или чудо със случайности?

<< < (13/19) > >>

gece yolcusu:
Аллаху екбер - поредното чудо, доказателство за съществуването на  Висша Сила!
Бих се радвал да чуя мнение от християните пишешти във форума, относно надписите върху крачето на детето
и клипа от Иса.

Шали:
Геджи, това с математическите изчисления за разположението на Мекка си е повърхностно хитруване  ;) Няма да задълбочавам, че ще си изгубят чара натъкмените сметки. А за надписите... не е изключено-заобиколени сме от чудеса в живота си, но не ни е до взиране.  :)

П.С. Свещеността на Мекка ми е под съмнение и заради други факти.
П.С.2  И що така са се втурнали "учените" да търсят научни доказателства именно в исляма ??? Честно, ама хич не ме интересуват ни изследванията им за истинността на плащеницата на Иисус, ни математика в Курана. Бгохулство са тези амбиции ::)

gece yolcusu:

--- Quote from: Pepito on December 15, 2009, 16:59 ---Геджи, това с математическите изчисления за разположението на Мекка си е повърхностно хитруване  ;) Няма да задълбочавам, че ще си изгубят чара натъкмените сметки. А за надписите... не е изключено-заобиколени сме от чудеса в живота си, но не ни е до взиране.  :)

П.С. Свещеността на Мекка ми е под съмнение и заради други факти.
П.С.2  И що така са се втурнали "учените" да търсят научни доказателства именно в исляма ??? Честно, ама хич не ме интересуват ни изследванията им за истинността на плащеницата на Иисус, ни математика в Курана. Бгохулство са тези амбиции ::)

--- End quote ---

Това са факти, които далеч не изглеждат да са повърхностни.Такива може да са в очите на всеки, който не иска да ги приеме. А знаем, че няма нищо случайно на този свят.

П.С.Това, да показваш факти, че Бог съществува не е богохулство, напротив, обратното твърдение е израз на безсилие и означава отричане, което е вид богохулство. ;)

isa71:
В Свещеният Коран Всевишния Господ казва:"Ще им покажем Нашите знамения по хоризонтите и в тях самите, додето им се изясни, че това е истината. Нима не е достатъчно, че твоят Господ е свидетел на всяко нещо?" Свещен Коран сура ФУССИЛАТ(41:53)

PETER:
Необъяснимое явление

;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version