Български > Религия и мистика

10 полезни съвета за това как да бъдеш добър съпруг

<< < (3/7) > >>

PETER:

--- Quote from: mustafa_b on April 29, 2009, 21:35 ---Статистически данни от официални доклади в най-демократичната страна в света :

--- End quote ---

Мустафа, твоето май е на принципа "а вие защо биете негрите".
Та ще пуснеш ли такава статистика и за "най-мюсюлманската държава в света, или да го правя аз?
Уф, забравих то там такава статистика изобщо няма.
То в правото им жени няма и същите се пишат в паспортите на мъжете си, пък аз за статистика питам. ;)
http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=281&aid=6981

Иначе хубаво е че коментираш. Не всички знаят английски.
А и този "закон на палеца" ме заинтригува, но не намирам нищо в нета. Би ли посочил източника си.

Гелина,
къде виждаш конфликт? Тук само си коментираме кротко как в исляма се става "добър съпруг".
Я виж примерно какъв "мощен" текст си отпрала. :)

Gelina:
Петер, ти не коментираш, само се заяждаш! Много ти здраве,не ми се разправя с глупостите ти! Имам по интересни занимания! Лека ви вечер! :D

mustafa_b:

--- Quote from: PETER on April 29, 2009, 22:04 ---
Иначе хубаво е че коментираш. Не всички знаят английски.
А и този "закон на палеца" ме заинтригува, но не намирам нищо в нета. Би ли посочил източника си.

--- End quote ---

Ааа недей така! Питай пак най-верния си приятел в нета - чичко Google. Как така намираш всичко антиислямско, а едно "правило на палеца" не можеш да издириш?

А, и още нещо - тези, които прилагат този закон, освен това са големи джентълмени. Не бият жените си след 21.00 ч , тъй като виковете пречат на съседите да спят.

halikan:
Petre 6to nebega6 da legne6 da spi6?4udyase za6to kolegite sa taka tolerantni kam teb i te tarpyat?da kolkoto ida piska6 da oplue6 6tom si dignal glavata nagore i plue6 to vsi4ko se stovarva varhu teb,pogledni v vsi4ki posoki badi realist,ne6to koeto si nyama6 ponyatie nego komentiray,parvo izu4i islyama dobre a posle komentiray,no znay 4e mnogo ot horata koito iskaha da razberat kakvae na6ata religiya,mnogo ot tyah prieha islyama jiv i zdrav

mirvam:
Ааа, Петър да приеме Исляма? Незнам, ама като гледам колко обича мюсюлманите може и да стане нещо. И аз понякога се чудя каква е тази толерантност към него. Аз досега не съм влизал в християнски форуми, за да ги оплювам, да ги обиждам и т.нат. Ама Петър, абе който го може си го може. Така ли беше?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version