Български > Религия и мистика

10 полезни съвета за това как да бъдеш добър съпруг

<< < (4/7) > >>

abc:
Една неправда не оправдава друга неправда!

Във всяко общество има бъгове. Когато обаче тези бъгове излязат на светло развоят е различен. 70% посредственост означава, че може Хасан и Джон да си бият жените.

Съвети кога, как и колко може да бъде бит някой в телевизионни уроци са ми прекалени, бих казал кретенски. Излиза, че Джон ако бие жена си, макар и по някакви правила, шансът да бъде осъден за тази си глупост е огромен. Както и трябва да бъде.

Чак пък никой ли не намери нещо неморално в клиповете...

PETER:
Мустафа,

Принципа на палеца отдавна е отречен.
Не може да се сравняват правни норми от средновековието с правни норми от 21 в.
Но който го може си го може. ;)

Мирвам,
освен да искаш жените да са "опаковани като вафли" и да гониш хората от форумите, подобно на нацистите от Атака, дето скандират "България на българите" "турците в Анадола" и т.н. друго можеш ли?
Примерно ако смяташ показаното в клиповете за "морално" и "достойно" - да го защитиш? ;)

PNK2003:
Изводът е, че религията не трябва да се намесва в управлението на държавата... Виждате какво става, когато и където това се случва.   

fotakiev:

--- Quote from: mustafa_b on April 29, 2009, 22:50 ---А, и още нещо - тези, които прилагат този закон, освен това са големи джентълмени. Не бият жените си след 21.00 ч , тъй като виковете пречат на съседите да спят.

--- End quote ---

Защо тези които приемат този закон?Дане би да има и такива, които не го приемат сред Вас?

Как е възможно да има хора които да бият жените си ... ???...и как е възможно да има религия, която да одобрява това?Кажете ми, само аз ли мисля така? Преди около 4 месеца разбрах, че е позволено да се бият жените в исляма, и че има правила за бой,дълго време бях в шок.
Няма ли някои съвест, която да му говори  в главата че това не е хубаво?Кой е по силният пол,мъжът.Кой е по-слабият пол, жената.Е....мъжът като даже пошляпква жената по дупето преди 21h...не е ли проява на слабост?Що за мъжки комплекси!
А ако мъжът нещо сгафи?Жената какво да го прави?Да го бие?Невиждам нищо мъжко в това , а виждам само комплекси и затъпкване на другият, който е по слаб.

PNK2003:
АРИТМЕТИКА

Умен мъж + умна жена = идилия
Умен мъж + тъпа жена = афера
Тъп мъж + умна жена = брак
Тъп мъж + тъпа жена = бременност

ПАЗАРНА МАТЕМАТИКА

Един мъж ще плати 2 лв за 1 нещо, от което се нуждае.
Една жена ще плати 1 лв за 2 неща, от които не се нуждае.

ОБЩИ УРАВНЕНИЯ И СТАТИСТИКА

Жената се тревожи за бъдещето си докато си намери съпруг.
Мъжът не се тревожи за бъдещето си, докато не си намери съпруга.

Успял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му може да похарчи.
Успяла жена е тази, която може да си намери такъв мъж.

ЩАСТИЕ

За да си щастлива с мъж, трябва много да го разбираш и малко да го обичаш.
За да си щастлив с жена, трябва много да я обичаш и да не се опитваш да я разбeрeш.

ДЪЛГОЛЕТИЕ

Женените мъже живеят по-дълго от ергените, но много повече женени мъже са готови да умрат.

СКЛОННОСТ КЪМ ПРОМЯНА

Една жена се жени за мъж, очаквайки, че ще се промени, но той не се променя.
Един мъж се жени за жена, очаквайки, че няма да се промени, но тя се променя.

ТЕХНИКА НА СПОРА

Жената има последната дума в спора.
Всяко нещо, което мъжа каже след това е началото на нов спор.

КАК ДА НАКАРАМЕ ХОРАТА ДА СПРАТ ДА НИ ПИТАТ КОГА ЩЕ СЕ ОЖЕНИМ

Старите лели идваха при мен на сватби и ме сръгваха в ребрата с думите "Ти си следващия". Спряха да го правят, когато започнах да правя същото на погребения.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version