Български > Религия и мистика
10 полезни съвета за това как да бъдеш добър съпруг
mustafa_b:
--- Quote from: abc on April 30, 2009, 16:21 ---
Чак пък никой ли не намери нещо неморално в клиповете...
--- End quote ---
В друг форум, при съвсем различни обстоятелства - там, където се говори искрено и добронамерено за Исляма, бих се противил дума по дума на казаното от тези "шейхове". Забравяш обаче, кой постна тук тези клипове и каква бе неговата цел.
mustafa_b:
--- Quote from: fotakiev on April 30, 2009, 19:08 ---Защо тези които приемат този закон?Дане би да има и такива, които не го приемат сред Вас?
Как е възможно да има хора които да бият жените си ... ???...и как е възможно да има религия, която да одобрява това?Кажете ми, само аз ли мисля така? Преди около 4 месеца разбрах, че е позволено да се бият жените в исляма, и че има правила за бой,дълго време бях в шок.
Няма ли някои съвест, която да му говори в главата че това не е хубаво?Кой е по силният пол,мъжът.Кой е по-слабият пол, жената.Е....мъжът като даже пошляпква жената по дупето преди 21h...не е ли проява на слабост?Що за мъжки комплекси!
А ако мъжът нещо сгафи?Жената какво да го прави?Да го бие?Невиждам нищо мъжко в това , а виждам само комплекси и затъпкване на другият, който е по слаб.
--- End quote ---
fotakiev, пак не си в час. Тези, на които им е било забранено да бият жените си след 21.00 часа са същите "джентълмени" от "Закона на палеца", демек протестантите /Великобритания/.
И понеже пак започнахме "да си ги мерим", на теб специално ти препоръчвам следното четиво :
Жената в Исляма в сравнение с жената в юдео-християнската традиция
havallar:
--- Quote from: PNK2003 on April 30, 2009, 19:13 ---АРИТМЕТИКА
Умен мъж + умна жена = идилия
Умен мъж + тъпа жена = афера
Тъп мъж + умна жена = брак
Тъп мъж + тъпа жена = бременност
ПАЗАРНА МАТЕМАТИКА
Един мъж ще плати 2 лв за 1 нещо, от което се нуждае.Една жена ще плати 1 лв за 2 неща, от които не се нуждае.
ОБЩИ УРАВНЕНИЯ И СТАТИСТИКА
Жената се тревожи за бъдещето си докато си намери съпруг.
Мъжът не се тревожи за бъдещето си, докато не си намери съпруга.
Успял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му може да похарчи.
Успяла жена е тази, която може да си намери такъв мъж.
ЩАСТИЕ
За да си щастлива с мъж, трябва много да го разбираш и малко да го обичаш.
За да си щастлив с жена, трябва много да я обичаш и да не се опитваш да я разбeрeш.
ДЪЛГОЛЕТИЕ
Женените мъже живеят по-дълго от ергените, но много повече женени мъже са готови да умрат.
СКЛОННОСТ КЪМ ПРОМЯНА
Една жена се жени за мъж, очаквайки, че ще се промени, но той не се променя.
Един мъж се жени за жена, очаквайки, че няма да се промени, но тя се променя.
ТЕХНИКА НА СПОРА
Жената има последната дума в спора.
Всяко нещо, което мъжа каже след това е началото на нов спор.
КАК ДА НАКАРАМЕ ХОРАТА ДА СПРАТ ДА НИ ПИТАТ КОГА ЩЕ СЕ ОЖЕНИМ
Старите лели идваха при мен на сватби и ме сръгваха в ребрата с думите "Ти си следващия". Спряха да го правят, когато започнах да правя същото на погребения.
--- End quote ---
да те питам това за християнските жени ли е?И събрали сте се четерима срещу един Мустафа.Това ли са принципите на словесния дуел.
PNK2003:
--- Quote from: havallar on April 30, 2009, 20:01 ---да те питам това за християнските жени ли е?И събрали сте се четерима срещу един Мустафа.Това ли са принципите на словесния дуел.
--- End quote ---
Оффф, тук в този форум винаги ли нещата ще се обръщат на християни-мюсюлмани, ние-вие и т.н.? С никого и срещу никого не съм се събирал!!!
Публикуваното от мен се нарича ХУМОР!
Видях, че много е задълбал спора в погрешна посока и реших съвсем ДОБРОНАМЕРЕНО да разведря малко обстановката. Явно оставам неразбран и може би нежелан тук...
PETER:
--- Quote from: havallar on April 30, 2009, 20:01 ---И събрали сте се четерима срещу един Мустафа.Това ли са принципите на словесния дуел.
--- End quote ---
Ти Гелина, halikan, mirvam и себе си за зрители ли ги броиш.
Айде твоето си е твоя работа, ама другите може и да се засегнат. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version