Türkçe > Güncel

TORBEŞLER(POMAKLAR)KİMLİK SAVAŞINDA.

<< < (3/20) > >>

AlperenKIRIM:
öööv torbeş men çaparovski , men kimge aytaman aloo, mıyaqqa qarangız! maga öz başımga teliday ayttırmangız!

plevnepomak:

--- Quote from: agusa on May 04, 2009, 23:10 ---soydaslarım ıster bognak torbes yeterkı pomak ol eger bız  buysak artık hedeflerımızı buyutelım ne mutlukı ben ben  pomakım  dedelerimizin yasadıgı  yerlerden uzakta olsak parca parca yasasak artık adımızı duyurmak ıcın butun fırsatları  degerlendırıp paylasarak ortam hazırlayıp.geleneklerımız ve adetlermız yok olmadan toparlayıp kendımıze gelme zamanıdır.pomak kecısınden kıl torbamızdan ferecemızden uzaklasıyoruz.ben bunları  gerı  ıstıyorum  ya sız.butun soydaslarıma  sevgılerımle.

--- End quote ---
:) :) :) agusa kardeşim sitemize hoşgeldin. dileklerin ve temennilerine katılmamak mümkün değil.zaten biz burada bunlar için varız.
dobre doşleh naşata forum  i ti brat.

Тоска:
Pomak tanımının önünde ve arkasında hiç bir ek olmadan ben buyum diyene, pomak olmanın şerefini taşımak isteyen herkese selamlar olsun. Yaşayın var olun kardeşlerim ! Da vi jiv i zdrav ;)

plevnepomak:

--- Quote from: Toska on May 04, 2009, 23:19 ---Pomak tanımının önünde ve arkasında hiç bir ek olmadan ben buyum diyene, pomak olmanın şerefini taşımak isteyen herkese selamlar olsun. Yaşayın var olun kardeşlerim ! Da vi jiv i zdrav ;)

--- End quote ---

Ah be brate ti dekasi.  namoje da ta vide azi teb skoru. i ti da si jiv izdrahve.

daylek:

--- Quote from: Toska on May 04, 2009, 23:19 ---Pomak tanımının önünde ve arkasında hiç bir ek olmadan ben buyum diyene, pomak olmanın şerefini taşımak isteyen herkese selamlar olsun. Yaşayın var olun kardeşlerim ! Da vi jiv i zdrav ;)

--- End quote ---

Eveeeet bu söylediğinin altına imzamı basıyorum kardeşim! :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version