Български > Дискусии
РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?
Branik:
Благодаря за отговора,а за баиряците на /Гюмюрджинската република/е проблем на админите че ги оставят нали,може на тях да им хаесва!!!!
oruch:
--- Quote from: Gelina on May 11, 2009, 16:23 ---
Боян, мисля,че прекаляваш с използването на изрази,като сепаратисти,радикалисти,промити мозъци! Я влез в час малко,не се излагай!
Играеш си с изрази,които напоследък прекалено много се задържаха в медийното пространство! Не говори за нещо,което тук въобще го няма!
--- End quote ---
Гелина, личното ми мнение е, че на много хора така им изнася, т.е.да се утвърди в пространството нагласата, че помаците може и да не не са мюсюлмани.Да ама не,именно исляма е този който е съхранил помаците през годините като такива.Използването на изрази като по горните цели именно това, да лепне петно на чистия ислям който помаците носят та дано......
mustafa_b:
--- Quote from: boyandobrev on May 11, 2009, 17:19 ---
@Branik,
Не съм говорил за всички хора от Неврокопско, а само за радикалната групичка ;)
Чакам ги да почнат с тирадите си всеки момент и ще ги разбереш кои са.
--- End quote ---
Съвсем ясно си определил кои са - 90% от форумците - членовете на радикалната групировка от Неврокоп.
Бояне, много приятно ме изненада този следобед!
Dobrev:
--- Quote from: mustafa_b on May 11, 2009, 17:27 ---Съвсем ясно си определил кои са - 90% от форумците - членовете на радикалната групировка от Неврокоп.
Бояне, много приятно ме изненада този следобед!
--- End quote ---
Мустафа, говорех ти за 90% от мненията напоследък, не за броя на потребителите ;)
@Oruch,
Дефинирай кой е чистият Ислям според теб? Този, който си го внесохме последните 20 години от Арабия ли?
shaban:
Ще добавя ,че радикализъм съществува във всички общества и че в света на помаците няма нищожни и ненищожни групи,предвид нашата малобройност и че именно нашата малобройност трябва да засили инстинкта ни за самосъхранение от целия спектър и-зми.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version