Български > Дискусии
РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?
Nazmi:
Фотакиев,след като проповядваш постоянно тук ,че в сайта има цензура,ще те помоля да напуснеш Форума ни! Говоря сериозно! Ако ти не го направиш,аз ще го направя.Омръзна ми да ви чета постингите и неуважение тук,един път ви предупредих и ми се разсърдихте! Повтарям,щом мислите има цензура тук докато е време се осъзнайте и спрете. С Уважение Назми!
Nazmi:
Имам правото да извадя извадка от страницата на Сайта колко души са бамнати,стотици са! Всичко е в името на целта на pomak.eu.Фотакиев ако иска може сега на лични да му препратя линк за това.Сайта го има и ЩЕ го има!
Ismet DRAMSKY:
Оставете го, оставете го човека "Фотакиев" тука, за да ни принизява и приземява, той явно и без това изглежда е от истинските коренните "земляни" и земни жители на нашата планета и територия, иначе ще тръгне да се бори с другите Помаци по другите "Земи" и ние тогава и там трябва ще трябва да пращаме пак "Радикали" да му настройват уникалната му формула от "силнонационални" атомни и молекулни сегменти на неговата свръхчувствителна "поземлена" неприкосновена частна собственост, която той е резервирал, като лична запазена марка "BG" в която , а , някой е решил да се нарече или почувства по друг начин, а , му е отрязал антенката с която приема на локатора грешни вълни от неговия правилно настроен радиоапарат VEF-204 ! ;D
Tralala:
Моля администраторите да прилагат мерките по изтриване на постове извън темата паралелно към всички такива. Пак се плюе на труда на автора и се преминава в личностни квалификации в последните 5-6 мнения. И този мой като "не по темата" трябва да бъде премахнат!
Ismet DRAMSKY:
"Тралала" - питай "Футакиев", като БГ-патриот и "литературовещ", как се пише на грамотно български правилно думата "измет", щото ако не знае, ще му я напиша на "Помашки език", та да зема малко да го ограмотя и подредя по Помашки тертип! 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version