Български > Дискусии

РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?

<< < (27/46) > >>

Nazmi:
 Жив и здрав Фотакиев! В тебе има много заложби и интелект на размисъл,в последните постинги обаче се разминавате тук във Форума. През цялото ви време предстой тук във Форума на pomak.eu, аз така и не видях грам уважение към помашкия народ,да не говорим за сайта ,дето са хиляди тук с различни религии! Не съм се отметнал,но ако продължавате така ви казвам слагам ви БАН,търсете други Форуми!!!

Nazmi:
 На Фотакиев е наложен  Бан временно,докато не разбере същноста на сайта помак.еu, както и неуважение към хилядите форумници тук,и пропаганда от него,че Форума  на помак.еu  се цензурира.Това е Абсурд да се говори,всеки тук  се радва на защита на лични данни  и интерпретация. Фотакиев ако иска да е тук във Форума ни,да ми пише на лични.

Nazmi:

--- Quote from: shaban on May 14, 2009, 15:46 ---Фоатакиев,темата за "Родина " е премината и е отчетена в графа "срамни странници от помашката история, написани под вещото ръководство на българския национализъм",така ,че не се дръж безсрамно,много те мола.
По въпроса за "извънземните" ,ще те уведомя ,че в сайта има много и от тях и все още никой не е бамнат.Администраторите могат да ти извадят справка за бамнатите и ще се убедиш ,че извънземните са си налице ,само тук таме някой от подземните, се е върнал там където му е мястото.
За сайта не се безпокой,засега отговаря на името си.

--- End quote ---
Само част от постингите на Фотакиев!

Nazmi:
Темата беше за друго.Винаги в главата ми съм се блъскал с това да опазим помашкия ни сайт.Позволявам си да кажа едно- Благодарен съм на нашите членове хиляди помаци по света,че тук много помаци по света и континенти като влезнат в помак.еу имат за дом и къща тук..

mustafa_b:
Isyankar, ти си един от малкото българи-християни, които използват спокойно, без истерия, термина "помак", за което ти благодаря. Един съвет - не вземай случката с клиповете на личностна основа! Просто понякога се налага човек да преживее и такива кошмарни вечери.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version