Български > Дискусии
РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?
mustafa_b:
Докато сме тук /в този сайт и в държавата ни/ заедно ще работим за това, което си мислиш, да не се случва.
gugu:
Съзнателно си бях наложил да не влизам в сайта, защото усетих промяна в настроенията, някакво "втвърдяване", включително и от администрацията и се почувствах излишен.
Затова се изненадах от появата на тази тема.
Нямах време да я прочета цялата, но поне началото точно отразява и моите чувства и усещания за промяна на сайта.
Познавате ме и знаете моя стремеж помаците да се развиват към ИНТЕГРАЦИЯ и БРАТСКИ ЧУВСТВА с българското общество, като една от десетината етнографски, фолклорни, езикови, религиозни и други общностни - А НЕ към съзнателно и целенасочено РАЗГРАНИЧАВАНЕ и донякъде конфронтиране с българите (каквото и да влагате в термина българи).
Понеже помашкта общност е доста пъстра, нека тя сама изработи своето виждане.
Да се чуят помаците от целите Родопи, от Пиринско, както и тези преселили се по други краища на България и света. Независимо от мюсюлмани, християни или атеисти.
река_Въча:
Ее, колега, началният пост все пак е постван от един много уважаван наш стар и начетен форумец - Боян Добрев, той е авторитет и респектира останалите, включително и мен..
Nazmi:
gugu ,къде виждаш промяната в Администрацията,или политиката на сайта помак.еу!!!???.При условие,че в момента избираме или се готвиме наши членове на сайта директно да застанат пред камерите на БГ ТВ е неуместно да се говори за цензура или друго във Форума ни.Най-малко един помашки сайт като нашия би толерирал друго,право на всеки член е да избира,но и има друго! За да опазим сайта ни по света като дом на помаци,и емигранти по света се налага в много случаи да се приложат Правилата на Форума-еднакви за всички тук! Нека да е ясно това,сайта си е постигнал много по света благодарение на нашите членове ,които са защитени тук,както и на основателите на Сайта!
река_Въча:
Gugu, "втвърдяването" беше заради един луд с 24 ника, който разиграваше Модераторите..
Не се лъжи от обстановката по онова време...Всичко е наред вече..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version