Български > Дискусии

РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?

<< < (30/46) > >>

Nazmi:
А аз истински се радвам на последните промени тук във Форума ни,увеличаване всеки ден численоста на съфорумницете ни,както и Отговорноста на Модератоти и Админи,длъжни сме пред нашите членове и света да отговорим реално.Затова сме тук и сме отворени към нашите членове и гости тук! Учим се в движение,но сме Отворени и никога досега не е имало случай ако има въпрос зададен все ще се намери да отговори Ондер,Рахмие или Назми!

gugu:
Това за IP-тата го разбрах (както си личи, аз не го правя). Но питах, кой е оня дето ви е разигравал?
Река Въча, благодаря за отговора. Както съм писал вече, имам много познати, за някои бих казал даже приятели-помаци и знам много добре какви хора са. Но нека си признаем - и между християните и между мюсюлманите има крайни, лоши хора, които само развалят това, което ние сме съградили.

mustafa_b:

--- Quote from: река_Въча on May 17, 2009, 20:18 ---ами беше по едно време с ник asanvata_peika, findikli, после kavala_123, после Възродител, България и то беше чудо, то беше нерви..

--- End quote ---

... докато най-накрая си намери истинския ник - "река_Въча".

gugu:
РекаВъча, ами аз пък харесвам твоят подпис- "България без помаците нищо".
Това може да прилича на крайно мнение, в стила на пейката.
Означава ли това че аз съм като него? Или пък че аз съм той?
Мисля че в темата за уахабитите, цитирана по горе, която не бях чел, има много от това, от което се страхува Боян а и всички ние.

gugu:
Мустафа, това може да го каже само Ондер!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version