Български > Дискусии
РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?
река_Въча:
И сега разбира се , ще се надигне вой до небесата ? :)
geraka:
--- Quote from: gugu on May 17, 2009, 19:45 ---Има начин - научното изследване. Тук много сме дискутирали, много факти са изнасяни. То чисти нации няма, та и нашата - пъстри сме по "закваска" но сме много, много близки роднини. Затова за мен е необясним стремежа на помаците да се разграничат, вместо да се приобщят. А пък разграничаването води до реакция у другите и т.н. Вярно, имало е много тежки моменти.Но дайте да дадем на света пример за прошка ( ето аз първи искам прошка от вас за това, че държавата се е отнасяла несправедливо към вас) и за продължаване заедно напред, заедно в пъстротата на общата ни култура и език.
Преди малко продължавайки да чета темата стигнах до репликата на Рахмие. И се ужасих. Аз бях забелязал, че тя от известно време не пише. А тя е една от най-прекрасните личности тук, която винаги ще намери мост към всеки човек и всеки проблем.
Затова ще кажа - Рахмие, не се отказвай! Не съм чел нищо за теб и не искам и да чуя даже, защото по твоите текстове се вижда цялата истина за теб!
--- End quote ---
Гугу, до колкото си спомням от един наш, общ познат ти си историк. При мен историята е хоби.... :) Та мисълта ми е, че с днешните си действия, ние до голяма степен предопределяме съдбата на идните поколения. Така както ние сърбаме "кашите" на предците си. Много трябва да внимаваме, какви бомби със закъснител ще заложим на наследниците си. Истината трябва да бъде намерена днес, защото утре може да е вече без значение...
река_Въча:
И не нарушавам правилата - пиша от ново IP и с нов ник, който е одобрен от Администраторите...
mustafa_b:
--- Quote from: gugu on May 17, 2009, 20:38 ---Мустафа, това може да го каже само Ондер!
--- End quote ---
Както и река_Въча . Не мога да разбера само защо толкова много държи да бъде разконспириран? ??? Демонстрира го във всеки втори постинг /които само за няколко часа вече наближават 30/.
mustafa_b:
И сега какво искаш - бойкот от моя страна, устройва ли те? А какво да кажем за останалите членове, с които се подигра и продължаваш да го правиш? Ами Админите - ако те оставят това би било явна капитулация.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version