Български > Дискусии

РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?

<< < (34/46) > >>

halikan:
ako prodaljava taka da spami tozi ot reka въча skoro 6te ostane sam tuk i 6tesi pravi monolozi kolkoto si iska,nemuli omraznaha tezi detski igri4ki koito toy pravi yavno nesie doizjivyal detstvoto

река_Въча:
Хм...това едва ли ще уплаши модераторите...или пак ще има неврокопско лоби ????????
Или пък пуснете анкета да видим??? Ама ако преча искам да ми се каже в очите
"Пич, не си удобен тука, не те искаме"...Това е ..и ви казвам "Сбогом"

geraka:

--- Quote from: река_Въча on May 17, 2009, 22:49 ---Герака, правилата на форума не са нарушени -абе хора , само аз ли ги чета и спазвам тия правила, прочетете ги дословно всички..
Личното мнение на Мустафа не би трябвало да има някакво отношение към развитието на сайта...Той ли е Сивия крадинал на pomak.eu? Май да, а?

П.С. Сега ме карате неволно да нарушавам едно от правилата - защото споменавам персонално един от членовете на сайта..Този пост по правилата може да се изтрие..

--- End quote ---

Лично аз не искам да напускаш.. както и Мустафата не трябва да напуска на инат. Аз винаги съм бил против банове, триене на постинги и други подобни ограничения на свободното словоизлияние... Разбира се има и случаи където бана и просто задължителен. Но тук в този форум, малко се прекалява с гоненията.

dim56:

--- Quote from: река_Въча on May 17, 2009, 23:04 ---Хм...това едва ли ще уплаши модераторите...или пак ще има неврокопско лоби ????????

--- End quote ---

Пич, ако си за развитието на сайта, спри със заяжданията

Rahmie:

--- Quote from: mustafa_b on May 17, 2009, 22:24 ---Рахмие, за каква прошка говориш тук? Въпросът е принципен. Забраната по IP се налага с цел да се защитят останалите членове. Забраната се отнася за съответното лице, а не формално на неговия ник.

На кого да се извинявам? Аз не съм се карал с никого. За какво да се помирявам? Затова, че и новата система за регистрация не върши работа ли?! Лицето вече направи заявки за модератор - на такъв човек ли да се доверявам?! Не, мерси - нямам нужда от такава защита.

Нека да остане - спестете му нови 20 лева. Аз ще напусна за известно време. Форумът ще ми липсва, но трябва да го направя за да защитя принципите на доверие и прозрачност. А Админите не забравяйте това - веднъж направи ли се компромис - доверието отива на вятъра...

--- End quote ---

Mustafa,

Premahnah nyakoi postingi...
Greshkata beshe moya...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version