Български > Дискусии

РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?

<< < (38/46) > >>

Metka:
Аз искам да припомня следното - този сайт е специфичен.Това е гласът на помаците.
Това разбира се не означава че тука разни циркаджий могат да правят модареторите луди когато си пожелаят.
С големи мъки сайта успява да се опази от политика.
В България предстоят избори . Това се усеща не само по другите медий.
Това се усеща и тука.
А именно наплива на провокатори които се опитват да играят с етническа карта.
Но сайта не е орентиран само към България.
Форумните членове тука са граждани и на други държави - Турция,Гърция, Македония,Косово, Албания,Западна Европа,
Америка.

Някой искат да проектират изборната психоза върху  онези форумци който хем нямат избори, хем не искат това.
И мисля че те не са защитетни.
За това аз предлагам друга система за сигурност:
- Блокране на нови регистраций от България.
Поне докато минат изборите .

И докато се чудите дали да махнете системата за сигурност предложена от фантома -"метко"
е добре да обмислите тази здравословна идея.
Системата за сигурност която сте приели не трябва да се пипа докато решите какво да правите.
Ако я махнете по този начин атаката на клонингите ще продължи с пълна сила.
Тогава клонингите ще нахълтват свободно и ще дърпат шарената черга за себе си.
И ще  я скъсат от дърпане..

Gelina:
Като деца сте! :) Метка,без забрани за регистрации моля! Как така ще се забранява регистрации от България, я мерете с един аршин! Какво като има избори? Тук стана детска градина направо! Не се ли усещате?

Isyankar:
Само заради предложението за "забрана на регистрации от България" - форумният член Метка, трябва да бъде смъмрен сериозно....

Мисля, че дори няма смисъл да коментирам това предложение ....

Gelina:

--- Quote from: Isyankar on May 20, 2009, 11:42 ---Само заради предложението за "забрана на регистрации от България" - форумният член Метка, трябва да бъде смъмрен сериозно....

Мисля, че дори няма смисъл да коментирам това предложение ....

--- End quote ---

Вече го коментира! :)

Metka:
Gelina i Isyankar защо се правите на неразбрали и нечули за какво иде реч.
Аз предлагам временна забрана като изход от ситуацията.И ви се чудя защо талкувате мнението ми извън този контекст.
 "Системата за сигурност която сте приели не трябва да се пипа докато решите какво да правите."
Аз говоря като вариант за временно решаване на проблема.Вие не предлагате абсолютно нищо освен спамове.
Клонирания цели именно това - да бъде махната ситемата за сигурност, защото той знае че ще бъде баннат.
И след като се махне тази система той небеспокоявано пак ще се регистрира и пак ще прави лудници на модераторите.
И пак ще ги поздравява с несъществуващи песни, като се подиграва .
Ето какво казва той -
" Казаното по-горе от колегата ме провокира да направя едно предложение до Модераторите на сайта.Крато и ясно е:
Отмяна на "ръчното" одобрение на регистрация.Да се приема, че всеки новорегистрирал се е добронамерен."
одговор номер 186 - http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1837.msg21747.html#msg21747

И ако издейства това значи е успял.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version