Български > Дискусии

РАВНОСМЕТКА. POMAK.EU - НАКЪДЕ ОТИВАМЕ?

<< < (39/46) > >>

shaban:
Донякъде съм съгласен с Метка и донякъде не съм.
Смятам ,че не трябва да слага забрана за достъп за цялата територия на страната, по скоро за определени центрове в които една партия по неясни причини има осезателно присъствие . И тези центрове са Бургас, Варна,Хасково ,Пловдив Стара Загора и Ямбол ,това са центрове пълни с първо и второ поколение Пурковци които си мислят ,че като са се яхнали на файтона ,градът и гражданското мислене и поведение вече са  изключително техни.
София,според мен не трябва да се ограничава  ,първо защото софиянци са превъзмогнали отдавна национал шовинизма и  са много по напред в мисленете си  във всяко отношение от останалите градове в България.
Нещо от тоя сорт може да се направи временно, с цел спиране на инвазията на която ставаме свидетели в последно време ,инак рискуваме да станем "Опълченците на Шипка".

Metka:

--- Quote from: shaban on May 20, 2009, 12:39 ---Донякъде съм съгласен с Метка и донякъде не съм.
Смятам ,че не трябва да слага забрана за достъп за цялата територия на страната, по скоро за определени центрове в които една партия по неясни причини има осезателно присъствие . И тези центрове са Бургас, Варна,Хасково ,Пловдив Стара Загора и Ямбол ,това са центрове пълни с първо и второ поколение Пурковци които си мислят ,че като са се яхнали на файтона ,градът и гражданското мислене и поведение вече са  изключително техни.
София,според мен не трябва да се ограничава  ,първо защото софиянци са превъзмогнали отдавна национал шовинизма и  са много по напред в мисленете си  във всяко отношение от останалите градове в България.
Нещо от тоя сорт може да се направи временно, с цел спиране на инвазията на която ставаме свидетели в последно време ,инак рискуваме да станем "Опълченците на Шипка".

--- End quote ---

Съгласен!

Ismet DRAMSKY:
Цитат: в-к
Севт ІІІ
Тракийски цар

P.S. Докато бяхме само траки, нещата вървяха горе-долу добре. Малко спречкване със съседите – после мир. По едно време надойдоха някакви славяни и се залепиха за земите ни като репей на чорап. След тях довтасаха прабългарите – грозни и свирепи. Такъв възродителен процес ни спретнаха, че направо изчезнахме от етническата карта. Трябваше да минат няколко хиляди години, за да се разбере, че сме имали култура и още нещо. Чувам, че разнасят старите ни сервизи по света и всичко живо цъкало с език от възхита. Ние се хранехме, пиехме, подмивахме и повръщахме в тези съдове, а сега ги редят по изложби. Странна работа... Нейсе. Думата ми е, че никой не се извинява за възродителния процес през онези далечни и мътни години. Иначе всеки големец се пъчи: „Наследници сме на траките”. И не пита, дали ние се гордеем с това т.нар....   ::)

Tralala:

--- Quote from: Metka on May 20, 2009, 12:40 ---Съгласен!

--- End quote ---

Аз пък твърдо несъгласна! Направо си е безумие това - да се раздели България на райони, защото еди си кво си. Подобният общ знаменател поставен от shaban е абсурд!

shaban:

--- Quote from: Tralala on May 20, 2009, 12:48 ---Аз пък твърдо несъгласна! Направо си е безумие това - да се раздели България на райони, защото еди си кво си. Подобният общ знаменател поставен от shaban е абсурд!

--- End quote ---
Не съм издал директива,това е само предложение.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version